Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Szevasz!
"Mondjuk nem tudom, mennyire megszokott ez fizikai kimeneteknél S7-fronton"
Én nem tudom (tényleg) mi a helyzet abban a programban, de nem érdemes látatlanul olyan prekoncepciókkal élni hogy mi szokás és mi nem.
Nincsenek tabuk, jó és rossz megoldások vannak meg ajánlások és célok, meg jól és rosszul működő programok.Nálunk pl. üzemel olyan rendszer, ahol majdnem minden ki és bemenet (beleértve a digitális és analóg I/O-kat) indeirekt módon van címezve. A rendszerhez tartozik egy SCADA, amiben konfigurálható hogy mi mit csináljon és honnan szerezze az információt. Tehát a SCADA-ban lehet beállítani a konkrét I/O címeket, a PLC programban meg egy blokk foglalkozik azzal, hogy az ott beállított címet írja és olvassa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest