Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a CX-One program kezdő lépésihez. Nincs valakinek valami épkézláb doksija, videoja, linkje, bármi ami elmagyarázza a kezdő lépéseket. Gondolok itt arra, hogy hogyan kell megadni a különböző érintkezők nevét. Eddig csak Siemens step 7 el foglalkoztam, az ottani jelöléseket már megszoktam illetve a programot. De itt az omronhoz készült verzióba, nem tudok egyszerűen lefuttatni még egy öntartást sem. Kerestem már pár tutorialt, de amik mondjuk berakok egy sima záróérintkezőt akkor, ugye kéri egyből a nevét, mostmár tudom, hogy itt mondjuk nem I124.0 hanem csak 0.0 pl nem kell az I. De nem tudom leszimulálni, nem tudom kapcsolgatni a bemneteket igaz még azt sem tudom hol kell. Szoval a kezdéshez kéne egy kis help.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs