Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Dell asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG-ON
csendes tag
Szia Gyurci!
Köszönöm a segítségedet, nagyon kedves vagy h írtál válszt! igazság szerint ez nem kivitelezendő, csak egy ''megvalósítandó'' példa! egyszerű feladat, amihez csak egy programot kell írni. egyszerüen nem bírok vele sehogy... elméletben még úgy ahogy, de megvalósítani nem tudom. konkrétan a step7-ben összerakni nem sikerül. egy kapcsolási rajz, vagy valami lehet h jólenne.. kissé gyakorlatlan vagyok.. nem tudom, h mit kezdjek egy számlálóval...be kell kötni vagy ötféle változót. a bitléptetést sem tudom összehozni.. nem találom benne az élvezérlést sem...
tudnál ilyenekben segíteni??(meg persze ha leírnád mégegyszer amit leírtál, csak kicsit ''lassabban''
) )
Valaki ha tud, legyen szíves segítsen...
előre is köszi, üdv:
Áron
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- iPhone 15 128GB Pink független 91% akku 1év garancia.
- Eladó MSI Gamer Laptop újszerű, karcmentes állapotban!
- IdeaPad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) )