Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG-ON
csendes tag
Szia Gyurci!
Köszönöm a segítségedet, nagyon kedves vagy h írtál válszt! igazság szerint ez nem kivitelezendő, csak egy ''megvalósítandó'' példa! egyszerű feladat, amihez csak egy programot kell írni. egyszerüen nem bírok vele sehogy... elméletben még úgy ahogy, de megvalósítani nem tudom. konkrétan a step7-ben összerakni nem sikerül. egy kapcsolási rajz, vagy valami lehet h jólenne.. kissé gyakorlatlan vagyok.. nem tudom, h mit kezdjek egy számlálóval...be kell kötni vagy ötféle változót. a bitléptetést sem tudom összehozni.. nem találom benne az élvezérlést sem...
tudnál ilyenekben segíteni??(meg persze ha leírnád mégegyszer amit leírtál, csak kicsit ''lassabban''
) )
Valaki ha tud, legyen szíves segítsen...
előre is köszi, üdv:
Áron
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 32 GB (2x16 GB) DDR5 SODIMM memória + DIMM adapter asztali PC-hez - garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) )