Hirdetés
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
Sziasztok!
tanácsot szeretnék kérni, szeretnék egyszerű kis programot írni Omron plc-re, leginkább a For/next és paraméterátadás gyakorlása lenne a cél.
Kész a program, (bemásolni sajnos nem tudom) a lényeg, hogy kiválasztja a legnagyobb számot az adott memória területről (MAX, de most csak gyakorlunk!), a hurkon belül minden körben csökkentem eggyel a hurokszámot (COLL utasítás számára ez lesz az offset) és azzal a számmal a COLL utasítással veszem az adott értéket és számolok vele, elve szerint nagyon hasonló (ugyanaz?) Szirty oldalán található indirekt címzéses dologhoz. Működik.
De ha ebből szeretnék FuncionBlockot csinálni, akkor hogy adható meg a COLL utasítás számára a Source Base Adress? Bemeneti változónak nem adhatok Int-t és word-t mert ezek nem memóriaterületre címre mutatnak, próbáltam szögletes zárójelezni, de meghaladja a tudományt.
Bocs ha bután kérdezek, nem foglalkozok ezzel sajnos túl sokat és beszélgetni sincs kivel róla.
üdv
Pifu
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest