Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
Szia!
Nem tudom mennyire megnyugtató, de a frissen végzettek nem nagyon kerülnek be a gyárba, elkaszáltak engem is többször állásinterjún pontosan ezekkel a hibákkal, azért próbálok segíteni, hogy mással ne történjen meg ez így.
Így lesz pályakezdő munkanélküli a villamosmérnök, aztán meg csodálkozik mindenki.
Mehetne az ember karbantartónak is, hátha beletanul (de nem fog). 5 év fősulival az ember nem kap szakmunkás képzettséget, vagy sokszor mechanikai hibát talál amivel meg egyedül nem boldogul és a gyárban mindennél jobban utálják azt akinek fogni kell a kezét.Pl az egyik Jig-ben rájöttem, hogy kikopott a persely, mondták akkor lehet megcsinálni, hát egyedül nem is jött össze, se szerszám se mechanikai rutin, de azért legyen kész.
Sz*r a rendszer ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest