Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Szia!
Én csak elmondom a saját tapasztalatomat.
Én is keresek munkát, és mivel nincs még tapasztalatom ezért nem is nagyon találok magamnak megfelelőt, azért is vagyok itt, hogy ellessem a programozáshoz szükséges infókat.A mi cégünknél senki sem használja a plc programokat, még csak nem is monitorozzuk nemhogy módosítsuk, egy kisebb gép, mondjuk egy 4-10 állomásos összeszerelő automata ( ne gondolj nagy rendszerekre, különálló gépek, saját csomagolóval) esetében a gép kiírja a hibás állomást és szemmel,tapasztalattal*, manuális üzemmóddal keressük a hibát. Felvettek engem mint plc technikust csak éppen soha nem kellett még hozzányúlnom semmihez, szóval ilyen formában nem tudom használni amit tanultam.
Egyedüli ami megnyugtat, hogy mégis van értelme csinálnom és belemerülni az STL-be is, hogy a Xenon (német) gyártótól olyan gépek jöttek amiket stl-ben kellett programozniuk az igazgatójuk utasítására.
Viszont olyan jól meg vannak írva, hogy nem kell senkinek sem online nézni.A tapasztaltak szerintem meg fogják erősíteni a gyanúmat, hogy termelő területen a villamos és plc -s hibák elenyésző mennyiségűek a mechanikus hibákhoz képest.
én már inkább gépésztechnikuson gondolkodom, karbantartásban nagyobb hasznát venném!
vagy én vagyok rossz helyen...* itt a tized mm hézagoló használata a mindennapos, ellentétben a Bit szót még nem halottam senkitől sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest