- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KB.Pifu
tag
válasz
Szabónagymer
üzenetére
Szia!
Én csak elmondom a saját tapasztalatomat.
Én is keresek munkát, és mivel nincs még tapasztalatom ezért nem is nagyon találok magamnak megfelelőt, azért is vagyok itt, hogy ellessem a programozáshoz szükséges infókat.A mi cégünknél senki sem használja a plc programokat, még csak nem is monitorozzuk nemhogy módosítsuk, egy kisebb gép, mondjuk egy 4-10 állomásos összeszerelő automata ( ne gondolj nagy rendszerekre, különálló gépek, saját csomagolóval) esetében a gép kiírja a hibás állomást és szemmel,tapasztalattal*, manuális üzemmóddal keressük a hibát. Felvettek engem mint plc technikust csak éppen soha nem kellett még hozzányúlnom semmihez, szóval ilyen formában nem tudom használni amit tanultam.
Egyedüli ami megnyugtat, hogy mégis van értelme csinálnom és belemerülni az STL-be is, hogy a Xenon (német) gyártótól olyan gépek jöttek amiket stl-ben kellett programozniuk az igazgatójuk utasítására.
Viszont olyan jól meg vannak írva, hogy nem kell senkinek sem online nézni.A tapasztaltak szerintem meg fogják erősíteni a gyanúmat, hogy termelő területen a villamos és plc -s hibák elenyésző mennyiségűek a mechanikus hibákhoz képest.
én már inkább gépésztechnikuson gondolkodom, karbantartásban nagyobb hasznát venném!
vagy én vagyok rossz helyen...* itt a tized mm hézagoló használata a mindennapos, ellentétben a Bit szót még nem halottam senkitől sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- potyautas: Szomszéd
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen switch-et vegyek?
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest