Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- AMD FX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
isvarga
csendes tag
Szia!
Megpróbálom még egyszer .
Azt ,hogy ki ,mennyire spórolja ki az alkatrészeket az átalakítóból azt nem tudhatom.(2-3 félét ismerek csak , a legdrágább 3500 volt)
Viszont csak arra próbáltam rávilágítani ,hogy leginkább attól függ a dolog milyen platformon fejlesztették a felületet ,illetve az oprendszer száma.
A legtöbb álltalam fejlesztő környezet csak az RTS CTS vonalakat kezeli mint eseményt.(viszont ,hogy ki mire használja az egy dolog ,láttam én már loggert is ezeken a I-O lábakon)
Viszont az árnak semmi köze nincs a dologhoz (csak az akaratnak ,meg annak ,hogy egy Ftd chip még mindig 3500Ft itthon) tekintve filléres alkatrészekből áll.Varga István
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest