Hirdetés
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabest
tag
Még egyszer leirom akkor!
Van egy használt OP, amin van valami, amit le kell mentenem.
Van egy kicserélendő OP(nem ugyanaz amit előbb irtam) ezen szintén van egy futó projekt, ami megvan PG-n is!Előbb irtam hogy CSAK MPI játékos!
Ha kiválasztom a transzfer MPI módot a projekt menüjéből elfogadom enterrel, újraindul az OP, világít minden gomb, és bebootol és ott akkor irja először a felső sorába hogy startup key, majd továbblép, és irja hogy up+ESC-et nyomjak, de a transfer failed....aztán bejön valami szinte üres kép, de még megint nyomom a fel+ESC-et , akkor jön be az ahol be tudom állítani az átvitelis sebességet Baud-ba, majd ha azt enterrel elfogadom szintén újraindul...
Tudom hogy jó a te leírásod, de soros porttal nem tudok dolgozni mert mint már irtam CSAK az MPI játékos.
Honnét tudom hogy a transfer módban vagyok?? Ha leokézom, újraindul és vár amíg esc-el ki nem lépek abból a módból, és ez alatt kell hogy elvileg le tudjam menteni a projektet az OPről?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest