Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabest
tag
Még egyszer leirom akkor!
Van egy használt OP, amin van valami, amit le kell mentenem.
Van egy kicserélendő OP(nem ugyanaz amit előbb irtam) ezen szintén van egy futó projekt, ami megvan PG-n is!Előbb irtam hogy CSAK MPI játékos!
Ha kiválasztom a transzfer MPI módot a projekt menüjéből elfogadom enterrel, újraindul az OP, világít minden gomb, és bebootol és ott akkor irja először a felső sorába hogy startup key, majd továbblép, és irja hogy up+ESC-et nyomjak, de a transfer failed....aztán bejön valami szinte üres kép, de még megint nyomom a fel+ESC-et , akkor jön be az ahol be tudom állítani az átvitelis sebességet Baud-ba, majd ha azt enterrel elfogadom szintén újraindul...
Tudom hogy jó a te leírásod, de soros porttal nem tudok dolgozni mert mint már irtam CSAK az MPI játékos.
Honnét tudom hogy a transfer módban vagyok?? Ha leokézom, újraindul és vár amíg esc-el ki nem lépek abból a módból, és ez alatt kell hogy elvileg le tudjam menteni a projektet az OPről?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Könyvajánló
- OpenWRT topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs