Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem (a válaszodból ítélve) félreértetted a lényeget
Hát tényleg nem értem. Pedig én már sok dolgot nem értettem.Más. Még egy ModBus kérdésem lenne. Az Application Protocol nem köti le szabványban, hogy egy CPU üzenetre mennyi időn belül kell kötelezően nyugta üzenetet küldenie a megcímzett perifériának, csak az van kikötve, hogy kell rá küldeni nyugta üzenetet. Figyelmeztetésként is csak annyi van, hogy:
Note: It is desirable to manage a time out in order not to indefinitely wait for an answer which will perhaps never arrive.
A jelek szerint ezt a késleltetési idő dolgot program szintről szokás lekezelni. Olyan doksikba még nem ástam bele magamat, szóval nem vagyok képben, mennyire kényelmes / kényelmetlen dolog egy elhúzódó nyugta üzenetre várni? Gondolok itt arra, hogy a független folyamatoknak zavartalanul mennie kell tovább, csak azt az egy folyamat ágat le kell stoppolni. Meg lehet tenni ezt különösebb megizzadás nélkül akár az idők végtelenségéig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest