Új hozzászólás Aktív témák

• Gabor970

addikt

válasz Trava #91046 üzenetére

Mivel ezek a tévék teljesen esetleges, hogy még meddig mennek, emiatt én is azt gondolom, hogy a csúcs minőséggel együtt sem érdemes mondjuk kb 100e forintnál többet adni érte. Ha nincs ennyiér, akkor nincs, körül kell nézni 350e környékén vannak már OLED 55"-es modellek. Én szeptemberben cseréltem a samu plazmánkat (megjelent egy 1pixelnyi horizontális halott csík végig) akkor pl az 55oled706 philips tévé 350e Ft áron elérhető volt. (most nem néztem meg mi van ilyen körül) Féltem kicsit a plazma után még az oledtől is, de pozitívan csalódtam. Ugyan mi 65oled806-ost vettünk, de képminőségben nincs különbség az 55-ös 700-as sorozathoz képest. Az Android TV meg szerintem nagyon jó rendszer, szimpla androidos appokat fel lehet tenni, akár torrent, akár pl reklámmentes youtube (smarttube) de végtelenségig lehet sorolni. Minden streaming szolgáltatás működik, filmy zene... Optikai kimenetről külső DAC-kal Tidalról hallgatom azóta a zenét.
    NNa nem sorolom, csak példák, hogy szerintem miért nem 200e egy ilyen készülék... Azt nem tudni, hogy jövő héten, fél év múlva, vagy szerencsés esetben 3 év múlva lesz kidobott pénz.

Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda

Új hozzászólás Aktív témák