- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Sziasztok a HTPC csoportba nem tudtak segíteni de lehet a tv-n állítottam el valamit, és itt tudtok.
A lényeg hogy úgy használom a krp600-as tvt, hogy hdmi splitteren keresztül belemegy a (digi,ps3,pc) és tudok váltogatni köztük.
Mindegyiknél működött a hang hdmi-n keresztül, majd egyik napról a másikra ha pc-ről akarok filmet nézni a hangot nem viszi át, de csak a filmeknek. (alapból 5.1-ből szoktam filmezni de szeretném ha meglenne a tv hangszóróból jövő hang lehetőség is)Windows hangok, értesítések jönnek belőle, youtube, játék, sőt a zenelejátszó is ad hangot, de amint filmet indítok nem.
Próbaként kirpóbáltam hogy különböző lejátszókkal próbálkozom, zenelejátszó, régi media player, filmek+tv alkalmazás stb és mind süket (vicces tud lenni mikor jetaudion hallgatom a zenét és tökéletesen van hang hdmi-n keresztül, amint viszont berakok egy filmet hogy azt játszon le, rögtön süket lesz minden
)
Viszont most találtam egy plusz érdekességet, ha a microsoft fényképekkel játszok le filmet, akkor van hang
most komolyan ki érti ezt...
Most mondhatnám szuper használom ezzel, csakhogy a media player classicban a madVR piszkosul jól be van állítva és szép képet ad, nem szívesen mondanék le erről.Amiket eddig próbáltam kábel ki be húzgálása, teljes nvidia driver törlése majd újra telepítése, több fajta lejátszó kipróbálása, tv-n állítgattam az audio input felületet, de egyik sem hozott eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- EA Sports WRC '23
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyéni arckép OFF
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest