Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
Van benne valami amit mondasz.
Az hogy időzített bomba-e, majd az idő eldönti, szerintem azért rájuk mondható, hogy ezekbe még "volt anyag", elég masszívak, szerintem ezeket még az örökkévalóságnak csinálták. De hogyha véletlen döglik is egy-egy panel, az eBay-en még lehet hozzá kapni vadonat újat vagy használtat.
Vastag, nehéz, széles kávájú, sokat zabál, fűti a szobát, mind-mind igazad van (szerencsére egyik tulajdonsága sem befolyásolja a kitűnő képminőséget, nálam meg csak az számít).
Napi használósnak (tv műsor) valószínűleg már én sem vennék, de házimozi használatra (esténként 1-2 film) pont megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest