- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Aliexpressrol tudnatok linket ami biztosan megfelel a chromecastnak? Arra kellene kizarolag hogy hbo go mehessen rola. Latom alin olcsobbak mint itthon de annyi van hogy nem tudom melyik a jo.
F.K.T.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz gboszi #86797 üzenetére
Minden rádiós, vagyis Bt-s (vagyis nem infrás) szemüveg jó, amit általában ezzel a logoval jelölnek
https://www.theregister.co.uk/2011/11/09/tv_makers_ready_to_certify_compatible_3d_specs/Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
gboszi
senior tag
Üdv, ST60-as panához szeretnék 3D szemüveget. A samsungos aktivak is jók? Mert az jó sok van jofogason.
Vagy esetleg nincs valakinek kölcsönbe 2 darab? Igazából csak egy filmre kellene, eddig se nagyon 3d-ztem..."If you're good at something, never do it for free!"
-
BBéci
legenda
válasz salapp #86791 üzenetére
A TV azok közé tartozik, amit csakis kipróbálás után fizetek ki. Ha valami miatt nem tetszik, másikat hozatok elő a raktárból. A GT60-nal szerencsém volt, elsőre hibátlant kínáltak.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
salapp
addikt
Próbálkoztam, de valószínűleg addigra már (közel két évvel korábban jelent meg) annyi ilyen panasz volt, hogy húzódott az ügyintézés, illetve megtudtam, hogy csere készülék lett volna, amolyan refurbished.
Inkább eladtam.
Aki megvette, 4.5 méterről már nem volt gondja a látószöggel.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
salapp
addikt
Igen. Kiboritó, hogy szemből annyira szépek a színek, minden, hogy jó forrás anyaggal szinte lemászik a képernyőről. De panellottó is volt a dologban. Egy barátomnak korábban éppen én ajánlottam az említett Sony-t, aki a mai napig nagy örömmel használja, nála ez a fakulás csak úgy 40 foknál kezdődik. Azzal együtt lehet élni. Tuti más panel van benne.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
salapp
addikt
Hát, pedig konkrét tapasztalatunk van Sony 55W809C-vel, ami szemből fantasztikus képet adott, a mozgás is szépen beállítható, de 2.5 méter nézési távról 10-10 fok felett már fakul, elszíneződik a képernyő kb. egyötödén. Sötét képtartalomnál a legrosszabb a dolog. Ez annyit tesz, hogy a kanapén ha nem középen ülsz, és kicsit is érzékeny vagy erre, már kibuksz. Kanapén elfekvésről már ne is álmodj...
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
BBéci
legenda
Nem ismerem a TCL tévéket, a Samsungokat, Sonykat nagyjából. Azok a középponttól 30-30 foos szögön belülről teljesen jó képet adnak. Ez lefedi az átlagos tévénézési helyzeteket. Plazmám van, mégis kihúzható, forgatható, dönthető konzolra szereltem. Egy LCD esetén szinte kötelező az ilyen.
Mindezektől függetlenül, nem értem, miért néz valaki tévét máshonnan, mint szemből.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
fuze
őstag
Nekem most otthon van a TCL VA. Oldalról annyira esik a színek kontrasztja, hogy nem igaz. Hiába tetszik szemből, ez a VA inkább a TN monitorokra emlékeztet és nagyon idegesít. Grafikus vagyok és IPS monitor előtt dolgozom folyamatosan. Ott van mellette a TV. Kicsit mozdulok, vagy felkelek a székből, egyből fakul.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz tutitibi #86782 üzenetére
Hajjaj elgondolkodtadtál Közben én azon is agyaltam, hogy nálam elég sokat lesz a gépre kötve a TV és valószínűleg másodlagos monitorként is üzemelne. Plusz ott vannak a játékok és be fog égni a HUD. Bár én nem vagyok egy beégés parás, de tényleg sokat fog menni a desktop. Pont ma néztem körül TV ügyben. Jelenleg Sony-n gondolkodok, mert az IPS TV-ik elég jók. Kellemes a fekete ahhoz képest és a betekintési szög is fasza. A VA persze jobb lenne, de el nem hiszitek mennyire irritál amikor megyek be a szobába és egy fos képet látok Ráadásul szeptembertől más lesz a berendezés és a géptől eléggé sréhen látom a TV-t.
Szívem szerint OLED-et vennék (úgyseégbe ) de az nagyon drága. Jobbnak láom majd 5 év múlva visszatérni erre a kérdésre. Addig meg válogatni amiből lehet.
adms.hu | UI Designer
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz KTTech #86778 üzenetére
Én hat hónapról tudok, meg 1 vagy 2 év szavatosságról.
UI:
Én egy javított alaplaptól már nem várnék el ennyi müködési idöt.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
-
fuze
őstag
Plazmás szemmel próbáltam TV-t keresni. Komolyan mondom, hogy ez a TCL 55DP660 teljesen jó lenne a feketék szempontjából, viszont ha kicsit oldalról nézem nagyon romlik a betekintési szög a VA panel miatt. Fogalmam sincs milyen LCD-t lenne érdemes nézni... Ha jó a cucc akkor 300-at is kiadok érte.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Pár éve anyukámat és nagyszüleimet is plazma TV vásárlására ösztönöztem, viszont most itt vagyok én és vehetek retkes LCD-t. Meg is jött a TCL csoda, aminek meglepően jók a feketéi, de a betekintési szögtől rosszul vagyok. Lehet használt plazma kéne inkább. Érdemes még? Mit gondoltok? (50" körül).
adms.hu | UI Designer
-
antistati
tag
Ahoy!
OPPO 205 el hajtok egy 65VT60 at jelenleg nagy megelégedéssel.
Van e valami ötlet arra nézve, hogy miért jelenhet meg a 4k UHDs filmeknél bal oldalon a zöld csík. Korábban is néztem 4k UHDs filmeket, akkor nem volt ilyen csík, igazából arra gyanakszom hogy került fel újabb gyári frissítés mostanában az OPPOra és szerintem azóta lehet...
Bármi ötlet?
Köfi
-
BBéci
legenda
válasz kenguru99 #86762 üzenetére
Nem felejti el a TV, hanem nagyon okos és feltételezi, hogy a használója nem akarja folyamatosan átméretezve, a képminőséget jelentősen rontva nézni a műsort és a filmeket.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kenguru99
senior tag
30-as szériás tévét hogyan lehetne rávenni, hogy fixen tartsa a zoom2-es nagyítást? Mert jelenleg egy csatornaváltás után már elfelejti a beállítást.
-
psg5
veterán
Lehet hogy volt mar. Milyen eszkozt , kutyut vegyek Pana 50ST60 hoz hogy az hbo go-t elerhessuk a legjobb minosegben?
F.K.T.
-
tobias40
veterán
válasz salapp #86757 üzenetére
Fél éve 30-40000-el többért ment volna el,ez az én hülyeségem..
Én is vettem már így több dolgot hogy az eladó kitartotta sokáig aztán jóval kevesebbért ideadta mint amiért akart az elején,ilyen a piac...
Érdekesek az emberek mert ajánlatot nem akarnak adni csak mellébeszélnek ha az árra kerül a sor,utána meg amikor elmondom neki mennyiért viszi a másik akkor már Ő is megadná érte a 20-30000-el többet mint amit ajánlott érte.
Le is maradt róla!
-
salapp
addikt
válasz tobias40 #86756 üzenetére
Na, ez tök jó hír. Fél éve 140-150-et mondtunk rá, szóval ahhoz képest is jó a vége, hiszen közben tovább öregedett a technológia és tovább csökkent az OLED ára.
Amiatt is tök jó, hogy megosztottad a végét, mert iránymutató lehet azoknak, akik rövid idő alatt szeretnék a saját plazmájukat értékesíteni.
Akkor tök reális igény pl. egy 50VT60-ért ugyanezt ajánlani/kérni.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
tobias40
veterán
Csak hogy vége legyen a történetemnek és egy kis info az eladóknak/vásárlóknak.
Az 55STW50-em elkelt 150.000 ft.ért, két komoly vevő volt rá ,Én azt választottam aki hamarabb jött érte és hamarabb is jelentkezett be rá.Használja egészséggel minél tovább a vevőm!
Hozzáteszem közel nem annyiért amennyiért szerettem volna de ez az én hibám mert még korábban 180-190-ért is vitték volna de én nem adtam,ezt is bevallom...(utána meg lemaradtam ezekről a vevőkről... )
Még annyi hogy nem adtam volna el a tv-t ha az asszony nem nyavajog folyamatosan hogy meddig kell kerülgetni ezt a nagy batár tv-tAmiatt írtam ezt le hogy a "jóakaratú" százezerért viszem jancsik is észbe kapjanak amikor ilyen vagy hasonló tv-t akarnak venni!
Sok sikert mindenkinek aki elakar adni és minden vevőnek is!
-
KTTech
veterán
Panasonic 3LCD. Nálam az 1 chippes DLP-k nem jöhetnek számításba, mindegyiknél tökéletesen látom a szivárványt... a 3DLP pedig megfizethetetlen. De a legjobbaknak se éri el a kontrasztaránya a plazmákét. Ja, és ne felejtsük el a 35mm-es mozigépeket se, amikkel dolgoztam éveken keresztül , végülis azok felbontása 8+ K volt (már amelyik filmet nem 2K-ban utómunkázták illetve renderelték a 2000-es évek környékén), de a kontrasztarány nem volt valami nagy.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
KTTech
veterán
Nekem volt projector, elég volt belőle... a képméret jó volt, minden más nem igazán. A 3D marginális kérdés. Eddig egyetlen olyan rajzfilmet láttam, amiben tényleg jó volt, a többi felejtős. A plazmánál se felejtsük el, hogy szemmel láthatóan ditherel, különösen a fekete árnyalatainál.
-
Ijk
nagyúr
válasz KTTech #86748 üzenetére
Meg azert van ott near black banding is. 120fps alatt meg mindenképpen kellene egy jó bfi, de ami van az még messze van a jotol. És azert szalka a köröm alá még ott a 3d hianya is.
Azért van még fejlődési tér, mire szaladnek lecserelni a vt60-at. Bár nemtudom minek is cserélném le, szerintem már innen csak projektorom lesz majd egyszer, úgysem nézek tv műsort./人◕ ‿‿ ◕人\
-
KTTech
veterán
Elvitték az 50vt65-öt, 148E-ért ingyen volt így a csere az 55-ösre (az utazási költséget nem számolva, amennyibe az elhozatala került)
-
DM-Fan
Topikgazda
Inkább a hazai helyzet volt több esetben kicsit lassúcska, a hivatalos szervízen keresztüli alkatrész-rendelés és javítási idő tekintetében voltak negatív tapasztalatai a felhasználóknak. Igazából a garanciaidők lejárta miatt ez már valamilyen szinten mellékes, mivel meg lehet találni azon szerelőket/szakikat, akik gyorsan hozzájutnak az alkatrészhez és a javítást sem húzzák a végletekig. Igazából alkatrész-ellátás fronton - ahogy rákerestem pár dologra - nincs nagy gond. A Panasonic plazmák tartósságát illetően meg szerintem senkinek nem lehet panasza - az összes gyártó közül egyértelműen ez a gyártó biztosította a legtartósabb, legmegbízhatóbb készülékeket. Én eddig három Panasonic plazmát vettem újonnan, mind megvan még, egyikkel sincs semmi gond mai napig sem: 10, 7 és 4 évesek múltak jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
-
Ispy
veterán
-
BBéci
legenda
-
DM-Fan
Topikgazda
Igen, sajnos nem tévedés, egy több éves Sony LCD-t (55W809C) is mélyebb feketeszintűnek mértünk, mint az emelkedett feketével bíró, floating black-kel sújtott U20-at.
Persze, nyilván jópár LCD rosszabb ilyen téren az U20-nál, de azért akad olyan, ami lenyomja ezt a 8 éves plazmamodellt. Az emlíett Sony-nak egyébként nagyon is vállaható képe van és 300 eFt alatti volt az árcímkéje is anno a kifuttatását megelőzően. Ezért is írtam, hogy LCD fronton sem teljesen reménytelen a helyzet, még ha vállalni kell is több kompromisszumot.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz DM-Fan #86733 üzenetére
"Amiben előrelépést jelentene az LCD, az mondjuk a precízebb képalkotás, a mélyebb feketeszint,"
Amit vastagítottam, az valóban LCD tévére értetted, nem OLED-re? Vagy az U20 feketéje annyira gyenge, hogy egy mai LCD jobbat tud nála?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz lesliejr12 #86734 üzenetére
Azt azért ne felejtsd el, hogy sokan teljesen hozzá nem értő módon állítják be a TV-jüket. Egy LCD-ből is lehet azért bőven elfogadható képet kicsiholni. Jó, nyilván a plazmához szokott szem azért fog benne kivetnivalót találni, de alapvetően azért nem reménytelen a dolog.
Get Moded!
-
sambenez
addikt
válasz lesliejr12 #86734 üzenetére
Esetleg fiatalabb plazmát kell venni helyette. Ha találsz olyat aminek az eladója reális árat kér, mert most is van 1-2 vicces hirdetés.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz lesliejr12 #86732 üzenetére
Az én első plazmám még mindig a családban van, egy Panasonic PX80, mai napig gond nélkül üzemel nap mint nap, év elején múlt 10 éves, köszöni jól van.
Alapvetően nem lehet prognosztizálni egy TV várható élettartamát, nagyon sok mindentől függ ugyanis: alapvetően a beállításoktól is (szét van-e fűtve, vagy sem), a működési környezettől (hőmérséklet, páratartalom, pormennyiség, egyéb külső hatások), a napi használat mennyiségétől, illetve önmagában attól is, hogy mennyire jól sikerült példányról van szó, mennyire jó minőségű alkatrészek kerültek épp az adott készülékbe.
Azt azért szerintem kijelenthetjük, hogy az árát már bőven megszolgálta az a 42U20-as készülék, de ez nem jelenti azt, hogy nem mehet még el akár ugyanennyit is - optimális körülmények között nyilván. De azért inkább azt mondanám, hogy jobb felkészülni a cseréjére (7-8 év után szerintem már minden nap tekinthető ajándéknak), ami ugyanakkor nem lesz egyszerű, mert ugyanennyi pénzből, mint amennyiből anno ezt megvásároltátok, most nehéz lesz minőségben hasonlót venni. Bár a 20-as szériának (azon belül is az abszolút belépő fullHD U-szériának) azért még voltak gyermekbetegségei (főként pl. floating black, illetve a nem tökéletes árnyalás/dither, illetve a mai szemmel nézve már nem túl acélos feketeszint), ettől függetlenül szerintem legalább olyan 250-300 eFt-ból lehetne olyan LCD-t találni, ami - kompromisszumokkal ugyan - de már vállalható utódja lenne ennek a plazmának, 50-55”-os méretben. Amiben előrelépést jelentene az LCD, az mondjuk a precízebb képalkotás, a mélyebb feketeszint, az okosfunkciók, esetlegesen a 3D, 4k modellek esetében ugye a nagyobb felbontás, esetleg a HDR-megjelenítési képesség, amiben viszont visszalépésre lehet számítani, az mondjuk a mozgásmegjelenítés és a rosszabb mozgóképfelbontás.
Egyébként egy esetleges meghibásodás esetén sem feltétlen kuka a készülék, bőven lehet még alkatrészt találni a régebbi modellekhez is, akár komplett vezérlőpaneleket is. Amennyiben gazdaságosan javítható és tényleg nincs igény komolyabb előrelépésre, akkor érdemes lehet bevizsgáltatni és ajánlatot kérni a javításra, mert az még így is töredékébe kerülhet, mint egy új LCD, ami a plazma után az ahhoz szokott szemnek nem minden esetben felüdülés. Persze vannak azért már teljesen vállalható LCD-k is, de ez közel sem mondható el mindről.
Get Moded!
-
lesliejr12
csendes tag
Nem igen szoktam megszólalni itt a fórumon, de sok sok éve olvasom az oldalt. Anno az itteni vélemények alapján mentem el és néztem meg a plazmákat 2011-ben. Vettem is egy Panasonic 42U20-ast. Tehát novemberben lesz 7 éves. 1,5 éve már 3-an használjuk, lassan már 4-en és már nem fiatal. Jól érzem, hogy már kéznél kellene lennie egy összegnek arra az esetre, ha valami véletlenül történne? De ne történtjen. Soha.
Tökéletesen meg vagyunk vele elégedve és amit az évek alatt láttunk lcd v led tévéket, hááát, nem a mi világunk.
De mit kellene ma venni, ha...
Tudom ez plazma topic, de ti mindenkinél jobban ismeritek ennek az előnyeit. Gondolom horror pénzekre kell gondolni, hogy legalább ilyen képminőséget kapjunk. Mióta a fiam megszületett, nincs annyi időm követni a témát, de van ésszerű összegért olyan, amire nem fogunk fintorogni?[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Dave567 #86719 üzenetére
Sokszor volt már szó róla itt a topicban is, hogy érdemes beruházni minőségibb elosztóaljzatokra, az sem árt, ha azok túlfeszültségvédelemmel is el vannak látva. Ne legyenek persze illúziói az embernek: ezek sem feltétlen védenek meg a villámlástól, de azért a hálózati tüskéket/feszültségingadozásokat (lehet, hogy ilyesmi okozta a gondot a barátod esetében is - hacsak nem a silány minőségű aljzat valamely részegysége égett el ettől függetlenül is) azért jó közelítéssel kiküszöbölik. Ha más miatt nem is, amiatt mindenképpen érdemes ilyenből egy valamirevaló gyártó által készített modellt beszerezni (mondjuk egyalább egy APC-t), mert ezek azért már nem a dzsunka, szemétből összetákolt aljzatok és nem fognak zárlatot okozni.
De ha igazán biztosra akar menni az ember, akkor ha hosszabb időre felügyelet nélkül hagyja az eszközeit, húzza ki őket a hálózati aljzatból, az antenna-, illetve a LAN-hálózatból is. Különösen indokolt ez a viharsújtotta időszakban, tehát főként így nyáron. Én ha ilyenkor akár csak fél napra is elmegyek itthonról, inkább áramtalanítok, mert teljesen kiszámíthatatlan az időjárás és pillanatok alatt olyan szupercellák képesek kialakulni, amelyeket extrém villámtevékenység kísér és azoktól nincs az az elérhető árú túlfeszültségvédő megoldás (pláne, ha az otthoni hálózat ezen felül nincs felkészítve rá), ami megvédi az eszközöket. Az áramtalanítás csak egy mozdulat és megmentheti a berendezéseket. A biztosítási ügyintézés - már ha egyáltalán fizet a társaság - hosszadalmas és a kártérítési összegért nem is feltétlen pótolható az adott eszköz (pláne, ha már nem is gyártják, mint pl. a plazmát, ugye).
Persze, tudom, itt ez késő bánat, de hátha legközelebb már nem fordul elő. A láncba kötés okán sajnos nem ritka, hogy egyszerre több eszközt is visz a túlfesz. Képes a többlet átmenni coaxon, LAN-on, de még HDMI-n is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
Én tavaly újítottam meg az ingóságbiztosítást és konkrétan én magam kértem a villámkár modul kiterjesztését, ahová gyártó, típus és gyári szám szerint nyilvántartásba is vették a főbb, veszélyeztetett eszközeimet. Mondta is az ügynököm, hogy így a tuti a dolog!
Get Moded!
-
-
MODERÁTOR
Üdv!
A felesleges szájkaratét töröltem a topikból, itt ne folytassátok azt!
-
BaLee
addikt
válasz Dave567 #86719 üzenetére
Nagyon meg kell nézni miért fizetsz biztosítás címén. Biztosítók is nagyon rafkósak, anno egy ilyennel foglalkozó ismerős mondta, hogy az emberek 50%-a olyan biztosításért fizet éves szinten ami szinte semmilyen esetben nem térítene, mert nincs kiterjesztve leggyakrabban előforduló esetekre (villámkár, elektromos berendezések stb.) viszont ha megnézitek pl. betörés esetén a legtöbb bejárati ajtó még a minimális védelmi követelményeknek sem felel meg ergo ha betörnek akkor sem fizetnének.
Szóval csak okosan biztosítás fronton...
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Dave567 #86709 üzenetére
Hát, villámcsapáshoz hasonlóan kaphatott túláramot, vagy zárlat miatt oda is kerülhetett feszültség, ahova nem kellett volna. Sajnos a HDMI interfészen keresztül tovább is tud menni láncban is akár a többlet.
De egyébként ha egy elosztóba volt dugva minden, akkor lehet, hogy az vitt mindent és nem is a HDMI-kapcsolat volt a ludas.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Dave567
addikt
Üdv
Szerintetek van rá esély, hogy egy tévé kinyírjon 3 rendszert hdmi-n keresztül?
PS4, beltéri, és egy PC-t.. Ja meg a tévé is kakukk.. -
pkaresz
őstag
válasz pataslogeza #86696 üzenetére
Szia!
Szívesen!
Klassz, ez jó hír."Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
Márk
senior tag
válasz tutitibi #86700 üzenetére
Valószínűleg nem.
Az én 9 éves Pioneer Kuromhoz (PDP-LX5090) a mai napig lehet kapni az eBay-en vadi új és használt paneleket, úgyhogy én a helyedben nem aggódnék.
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest