Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz kokobe #48582 üzenetére
(#48581) tisn
Azon lehet tudok segíteni hogy ne 20e legyen a swiss.
Most én is olyat használok.Van olyan mint plazmában a Pana.
Egyébként kicsit igénytelenebb megoldás WD40.Èn azzal szoktam fújni, ha már látom hogy a vége felé jár a csapágy, és szarok rá.De ez rettenetesen kiveri a mocskot belöle.F***ig olajos lesz töle minden.(#48582) kokobe
Elmesélem neki.
Ès neked is mondtak valamit hogy csomaghibás vagy ilyesmi?(#48590) BBéci
[ Szerkesztve ]
-
sad_Vamp
őstag
ezek azok a tipikus értetlen emberek.
Velem is hányszor megtörtént hasonló: Összeírtam a PC-t abban az árban ahogy kérte, a lehető legjobb cuccokból, aztán 3hétre rá jön haza a tescsóból hóna alatt valami szutyokkal, mert 40€val olcsóbb volt.
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Ispy
veterán
Én is leveleztem vele napokig privátban, még képeket is csináltam neki stb.
Persze plazmából az 50''-os is nagy volt belőle, na de az elcédé az azért más
Csak gratulálni tudok
Különben is, minek kellett elmondanod? Most rosszul fogok aludni éjszaka
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
erdoke
titán
139 hozzászólás csak tőle, valószínűleg a többszöröse a segítőktől...
A legjobb aláírás a héten
-
BBéci
legenda
válasz Shadowbull #48591 üzenetére
Akkor mi a francnak buzerált minket heteken át a blődségeivel?
Érdemes lenne belinkelni a kereső által kiadott hozzászólásait, amiket ebben a topikban elkövetett. Telefonról nem megy.erdoke!
El akarja adni, rájött, hogy túl nagy az 55 colos képátló, agyonveri a szekrénysort.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Tudtátok, hogy Mankó nevű fórumtársunk két hónapja Sony LCD tévét vett, méghozzá 55 colos méretűt? Hetekig zsibbasztotta a topikot a szekrénysorával meg a kisszobájával és nem akart 42 colosnál nagyobb plazmát venni. Az eszem megáll!
Kiutaltam számára egy iszonyatosan nagy virtuális seggberúgást. Privátban is bombázott a kérdéseivel, feltételezem, nem csak engem, másokat is lefárasztott.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Shadowbull
addikt
Hat ha egy olajozas es zsirozas kozotti sebessegkulonbseget eszreveszel Jo vicc vót
En nem olajoznam, ezeket zsirozni kell szvsz, de nem vagyok benne az utolso gorkoris csucstechnologiaban Mindenesetre ha olajozzak is akkor nem muszerolajjal.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
tisn
addikt
válasz Shadowbull #48585 üzenetére
zsir: elobb kerdezni, aztan loni!
kicsit olvasgattam, inkabb olajat javasoljak, gyorsabb ugy a kori (viszont hamarabb koszolodik)
szerinted POM (muanyag) csapagyat meg lehetne probalni? vagy az nem birna a terhelest?
azt mar latom, ha maradnak ennel a sportnal, par ev mulva a gatyam is ramegy (pl. 70kHuf 16db keramiacsapagy) -
tisn
addikt
válasz Shadowbull #48583 üzenetére
lemegy a konditerembe, ugyhogy nem kuka
adok egy crt-t, az nehezebb, jobban tudsz vele sulyzozni
csapagy: holnap szepen elmesz a legkozelebbi barkacsaruhazba, es veszel egy tubus golyoscsapagyba valo kenozsirt.
a francba, ott vettem a muszerolajat
[ Szerkesztve ]
-
kokobe
őstag
válasz z123456789 #48185 üzenetére
De a grando.hu az oldal címe de expressz.hu-n találtam rá!
<---AMD___ATi--->
-
tisn
addikt
válasz z123456789 #48580 üzenetére
OFF
koszi, pont nezegettem a bones swiss ceramics-ot.
de meg picik a gyerekek, annyira nem vesszuk komolyan a versenyzest, hogy 20k-t adjak par csapagyert
(Asszony mondjuk felb@szt@ azon magat, hogy mar a 6-8 eveseknel is 3x100-as kereku 2013-as luigiano 300ejros uj korikkal versenyzett a konkurencia, mig nalunk hasznalt korik, 4x80-84-es kerekekkel. Oleg nagy hatrany...)
-
z123456789
addikt
Na akkor ha már inyencek vannak itt...
Ez lenne rávaló igazán -
tisn
addikt
válasz Shadowbull #48577 üzenetére
OFF
gorkori csapagyat benyas tisztitas utan muszerolajjal vagy szintetikus motorolajjal kenjem szerinted?
eredetileg zsirozzak, de azom nincskocce
-
tisn
addikt
válasz Shadowbull #48577 üzenetére
Szolj, mikor dobod ki a 65vt60 miatt, megyek lomizni.
-
Berzso
tag
Olvastam a GT http://www.av-online.hu/tv-monitor/panasonic-tx-p50gt60-smart-3d-plazma-tv-teszt_813 cikket-jó volt, köszi a tesztet Várom a TX-P50VT60E irományt is. A fenti két típust esetleg nem állítottátok fizikailag is egymás mellé? Csak azért kérdezem, mert a Panashopban láttam egymás mellett a két 50" típust és bizony (dacára a jelentősen drágább árnak és az ódáknak, amik a VT-t éltetik) én kicsit szebbnek éreztem a GT képét. Persze ez szubjektív, de többen néztük és mindenkinek, még az eladónak is ez volt a véleménye. Nehéz a "képről" írni, de úgy tudnám a legjobban megközelíteni a látványt, hogy a VT képe egy kicsit süppedtebb volt és ha értitek mire gondolok, nem ugrott le. Az volt a magyarázat az üzletben, hogy a VT kapott egy olyan tükröződésmentes szűrőt, amiatt van..... Hát nem tudom, de ha így van-az elég fura. Nekem fontos volna a digitális adások felvétele, ezért a GT lenne a választás az ST-vel szemben, viszont szerettem volna 55" méretet, az meg ugye nincs GT-ben SZóval valószínűleg az 50" GT lesz, egyrészt mert jobbnak tünt a képe, mint a VT, másrészről az ár is eléggé fontos dolog
[ Szerkesztve ]
-
dzsóbácsi
aktív tag
Helló szakértők!!
Az lenne a kérdésem, hogy a Panasonic S60-as tévéivel ha PC-ről szeretnék 24p-s anyagot kadenciahelyesen nézni mindenféle IFC és mesterséges képkockák nélkül, akkor ezt csakis 48Hz-ben teheteném meg??.. Tehát ha szeretnék kevésbé villogó képernyőn filmezni az előbb említett módon ,akkor a 96HZ miatt min. ST széria jöhetne szóba??
Köszönöm a segítséget!!
-
B.F.G.
senior tag
A táblagépről, vagy okos telefonról egész jól lehet vezérelni, ha van WIFI-d is! Ezért volt értelme rákötni a hálózatra maga az alkalmazás viszont nem túl felhasználó barát, de az alap funkciók egész jól működnek illetve a táblagép okos teló képét könnyen ki lehet tenni a tv-re.
[ Szerkesztve ]
-
B.F.G.
senior tag
válasz Gabor970 #48547 üzenetére
Ezt nagyon jól látod! Így van! Teljesen egyet értek!
Engem is teljesen hülyének néztek, hogy miért veszek Plazma TV-ét? Megörültél? "Most a Led a legújabb tehhhnolóógia "Még az az ember is szkeptikus volt akivel vásárolni voltam (jó sok üzletet végigjártunk és sok LED, LCD, Plazam TV-ét képét megnéztük, PL: ahol vettem vettem megkérdeztem az eladót, hogy milyen Plazma TV-ét lehet önöknél kapni? Jött a válasz: "Mi már nem tartunk Plazma TV-ét az elavult technológia" Mire oda léptem a kiállított Pana Plazma TV mellé, de hát ez egy Plazma TV? Szegény eladó: -"Hát ezt nem is tudtam..." ) addig a pontig míg otthon a kedvező fényviszonyok között megnézett egy Full HD 1080p film részletet Annyit mondott, hogy nekem is kell egy ilyen
-
Ispy
veterán
Remélem LCD fanok nem olvassák ezt a topikot, mert ki fog törni a komment háború...
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
B.F.G.
senior tag
válasz MasterMark #48508 üzenetére
"Sőt, lehet, hogy a másik, a kimerevítés is használható lesz valamire, amiről nem is tudtam, hogy létezik a tévémen."
Majd ha lesz egy jó kis buksza a TV-ben akit még szeretnél egy kicsit tovább szkennelni... na akkor hasznos lesz.... PL: az Üvegtigris 3 bikinis jelenetére... na ott hasznát
Ohh kösz! Jó tudni hogy van Majd ki lesz próbálva
-
B.F.G.
senior tag
válasz Freddy76 #48534 üzenetére
Azért mert kicsi a kerítés!
Elhiszik a sok buta pletykát és nem olvasgatják rendszeresen ezt a fórumot!
Be vannak csokizva a beégéstől ghostingtól és a "magas" fogyasztástól... Nem látnak át a palánk túl oldalára, ahol plazma TV-ék lógnak a falon, hogy mennyivel szebb képet fognak nézni hosszú távon.... ha betartanak pár egyszerű szabályt. -
lemmy9
őstag
válasz Shadowbull #48550 üzenetére
Aki plazmát választ, elsősorban nem a Tv adást bámulja, hanem mozizik.(vagy sznob )
Aki mozizik otthon, picit magasabb igényű.
Aki magasabb igényű, tájékozódik vásárlás előtt.
Aki tájékozódik, felelősen dönt.
Ezek vagyunk MiSzerintem!
-
Shadowbull
addikt
"Miért vesz mégis mindenki lcd-t???"
Szerintem a tobbsegnek jobb is az LCD. Legalabb nem egetik bele az ertéelklublogot a tevebe
Egyebkent azert fogy sokkal tobb LCD, mert 42esnel nincs kisebb plazma, es a jellemzo tevemeret meg mindig a 32 zoll.
Masreszt nem ismerik az emberek, aki hallott is mar rola az egybol azzal jon hathogy az sokat fogyaszt. Boltban sem beszelik ra az embereket, akkor meg minek vennenek?
Tolem akarhany ember megkerdezte eddig aki latta a tevet hogy milyen, a plazma valaszra mindegyik felhuzta a szemoldoket. A "plazmateve" valami elavult technologiakent el az emberek tudataban. LED a modern.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Gabor970
addikt
Miért vesz mindenki LCD-t? "mert a plazma min 500W/borzasztóan sok W-ot fogyaszt. Szerintem 10 TV vásárlóból 8-ban mai napig ez van. Először voltak a plazma tévék, majd jöttek az LCD-k, nyilván ami újabba, az a jobb. Sőt, a legújabb a LETTTTÉVÉ! Bizonyosan azt vesz, aki jót akar magának. A letttttévé leginkább a marketing hatása. 10 emberből 9 teljes meggyőződéssel hiszi, hogy az egy más technológia, mint az LCD.
Ha felemlitem, hogy az is "csak" lcd, akkor néznek vigyorogva, "te hülye plazmás vagy, nem számit mit mondasz erről" Fekete nagy korongokról hallgatsz zenét, még akai szalagosmagnód is van, valami félbolond őskövület lehetsz....[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
TCr
veterán
"Miért vesz mégis mindenki lcd-t???"
Mikor láttál a TV-ben utoljára plazma reklámot?
A vásárlók szvsz jó nagy része ne tudatos, hanem irányított.
Ledtévé smart smart smart fészbúk skype smart... még a csapból is ezek folynak.[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
kovadika
őstag
Az ST és a GT között van különbség? Konkrétan nem járnék jobban egy 42-es GT-vel az 50-es ST helyett?
A 42GT60 szerintem egy rossz ár/érték arányú készülék. Még azonos áron is inkább 50ST60-at vennék a nagyobb képátló nyújtotta élmény miatt, többletpénzt pedig biztos nem fizetnék érte. Ha nem vagy videofil, akkor egy 50ST60 minden igényedet kielégíti.
Miért vesz mégis mindenki lcd-t???
Marketing, konzumer-idiotizmus... stb. Esetleg érzékenyek a plazmák vibrálására, de ez a vásárlók egy nagyon kicsiny szegmense.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
-
Ispy
veterán
Az ST és a GT között van különbség? Konkrétan nem járnék jobban egy 42-es GT-vel az 50-es ST helyett?
Ha 2 méterről messzebbről nézed, akkor nem fogod látni a GT jobb képét, viszont sokat fog dobni az a 8'' az élményen. Az asszonyt meg kap egy szép cipőt a megspórolt pénzen, így mindenki boldog lesz
Azt tudom, hogy a logó beégés már nem igazi probléma, és a tükröződés sem vészes.
Ez (sajnos) nem igaz, igenis be lehet még mindig égetni a plazmákat, igaz nem könnyű és egy kis odafigyeléssel el is kerülhető, ettől függetlenül makacs ghost kialakulhat példány érzékenységtől függően (ez azonban elmúlik, csak átmeneti).
Miért vesz mégis mindenki lcd-t???
Egyrészt sokan félnek a beégéstől, másrészt meg drágább a plazma technológia, ezért az LCD-t sokkal nagyobb haszonkulccsal tudják eladni a gyárak és hát, mint a mondás is tartja: pénz beszél...
Egy tanács:
én a helyedben elmennék egy panashop boltba, ahol ki van állítva 50ST60 és megnézném élőben (vihetsz magaddal lejátszót, anyagot, hogy kipróbáld, be lehet sötétíteni stb.)
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz liszi70 #48521 üzenetére
Asszony nagyon morc, amikor a 46-os lcd-ket nézegettem, már azért is ráncolta a homlokát... Nagyon nem akar nagy tévét...
Más: a media markt-ban a samu promóter is azt mondta, hogy jobb a plazma képe, és sd, hd szebb plazmán - mindezt samu promóter, egy olyan mm-ben, ahol nincs plazma... Azt tudom, hogy a logó beégés már nem igazi probléma, és a tükröződés sem vészes. Miért vesz mégis mindenki lcd-t???
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Elemental
addikt
Heffi
sad_Vamp
Ispy
Köszi a segítséget.
Valószínű az 55ST60 lesz. -
-
nagyúr
válasz sad_Vamp #48526 üzenetére
"mért lenne kötelező bárkinek is a mással folytatott diskurzusát olvasni?"
Talán mert erről (is) szól a fórum?
Elég vicces, hogy nem olvasod el, csak a neked címzett hsz-eket. (Ráadásul az egész diskurzusnak köze volt az általad feltett kérdéshez.)
Én abban a tévhitben tengődtem eddig, hogy itt a többség van olyan érdeklődő típus, hogy végigolvassa a topicot, de rávilágítottál, hogy tévedtem. Talán emiatt van olyan sok félreértés és értetlenkedés. Van egy javaslatom, mindenki beszélgessen egymással privátban, tök felesleges a nyilvános fórum.[ Szerkesztve ]
-
sad_Vamp
őstag
válasz M_AND_Ms #48520 üzenetére
Nem lett volna gond, ha látom félkövérrel kiemelve a nevem, de mivel nem láttam, csk átszaladtam az adott hozzászóláson.
Liszi: mért lenne kötelező bárkinek is a mással folytatott diskurzusát olvasni? Főleg hogy azaz abszurd helyzet állt elő, hogy nálam úgy jeleníti meg hogy meg kerédeztem 3-5 hozzászólásban beszélgetsz mással, végül a következő lapon egy nem nekem címzett válaszban van ott a megfejtés... hát azért no' !
[ Szerkesztve ]
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
nagyúr
válasz M_AND_Ms #48520 üzenetére
"Sajnos rosszul értelmezitek a fórumszabályzatot és mindent egy hozzászólásba akartok bezsúfolni."
Ezt komolyan nekem írtad, aki a legritkább esetben szerkeszt visszafelé és szinte soha nem teszek egy hsz-be több választ??? Én inkább meg szoktam várni az 5 percet, és akkor írok új hozzászólást, mintsem szerkesszem egy másnak szóló válasszal a hsz-emet! (De van amikor meg sem várom az 5 percet, és írom az újat. )
A mostani esetről meg annyit, azért nem konkrétan sad_Vamp-nak címeztem, mert privátban más is kérdezte, és pont az volt DM-Fan-nal is a téma, tehát neki is szólt. Aki meg nem olvassa el figyelmesen a másnak szóló hsz-eket, csak a magáét, az így jár.
[ Szerkesztve ]
-
z123456789
addikt
válasz MasterMark #48126 üzenetére
Nem tudom mennyire oldódott meg a probléma, és tudom hogy régebben DM-Fan nem tanácsolta, de tegnap a kedves barátnöm egy ilyet hozott nekem haza hogy a kütyüjeimet ezzel le tudom takarítani ha vészesen maszatos/koszos.
A plazma panelra nem fogom sürün használni én sem, mert ha rendesen porolva van, és nincs taperolva (miért lenne?) a képernyö, akkor szerintem egy pronto duster -on kívül másra nincs szükség.(Esetleg hátfájós embereknek illetve akiknek nagyobb átméröt kell takarítani azoknak létezik egy ilyen változata ennek.(Müller) Gondolok itt arra hogy én a hátulját mikor porolom, igazi balettmüvésszé kell változzak a sima duster-ral mivel a falra van rögzítve a TV, és nehezen érem el a középsö részt.)
Max. ha állításnál hozzáérsz, de akkor is csak az említett finom mikroszáls kendö és kész.Azért is nem teszem off-ba, mert hátha másnak is ad egy kis támmpontot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Freddy76 #48512 üzenetére
"Távolság 2-3 méter (figyelemmel a felhasználásra, nem kellene 40-42 colnál nagyob)"
Bizony hogy kell 50"-os 2-3 méterre, hidd el nekünk, majd te is meglátod!
"Jobban járnék-e plazmával, és a fenti árkategórán (320e-ig) belül mi a jó vétel?"
Jobban járnál plazmával, és a keretedbe is bőven belefér egy Panasonic 50ST60, vagy egy Samsung 51F5500, ami kenterbe veri képminőség terén az általad kinézett LCD-ket.
"sok rajzfilm (jelenleg régebbi, sd minőségűek, kisvakond, frakk, miegymás)"
Nagyon nagy képminőség-különbség van, különösen SD adás esetén a plazma javára. HD-ban is jobb, természetesebb színvilágú, jobb mozgásmegjelenítésű, nagyobb kontrasztú a plazma, de SD forrás esetén számomra az LCD szinte nézhetetlen kategória.
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz liszi70 #48510 üzenetére
Erre van a 'Válasz' funkció. Jó lenne, ha használnátok és ha valakinek válaszoltok, akkor azt nem egy másnak szóló válaszba írnátok bele!
Sajnos rosszul értelmezitek a fórumszabályzatot és mindent egy hozzászólásba akartok bezsúfolni.[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Elemental
addikt
Kb 4-5 méterről nézik.
"Ha nem kell a GT extra szolgáltatása én a nagyobb tévére szavaznék."
Pont ez a kérdésem, hogy a képminőséget tekintve van-e egetverő különbség, amiért érdemes kifizetni a több pénzt.
Mondjuk én is a nagyobb felé hajlok.Tudom, hogy karácsony körül szoktak kicsit esni az árak, de mostanában kell megvenni a tévét.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Elemental #48515 üzenetére
Nézési távolság illetve mit néznek-néztek rajta?
Ha nem kell a GT extra szolgáltatása én a nagyobb tévére szavaznék. 46"-ról az 50" nem nagy lépés, de az 55" már látványosabb lenne.
Ha mégis a GT kell, akkor kb 3 hónap múlva érdemesebb lesz venni, ha tartja a Panasonic az árképzési szokásait.
-
Ispy
veterán
válasz Freddy76 #48512 üzenetére
Én a helyedben biztosan az 50ST60-at venném (280 panashopban), messze jobb az általad linkelt tévéknél és ennyi pénzért nem vennék 42''-ost, 2-3 méterre bőven jó az 50-es, hidd el.
[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Sziasztok!
Tévé vásárlása előtt állok. Egy 2008-as 46"-os pana plazma lesz cserélve fateréknál. Amit nézegettem az 50ST60, és az 50GT60. Véleményetek szerint van-e értelme nekik 150ezerrel többet fizetni egy tévéért. Nyújt-e annyival többet a GT60 (csak a kép minőségére gondolok, ők nem fognak semmiféle smart funkciót használni), amiért érdemes lenne kiadni 400ezret a 250ezer ellenében?
Másik alternatíva az 55ST60, ami 350ezer.
Mi a véleményetek? -
-
-
Freddy76
addikt
Üdv,
Miután néhány topikot végigpörögtem, itt is kérdezek:
A felhasználás általános, tévézés (híradó, film, foci), néha filmezés, sok rajzfilm (jelenleg régebbi, sd minőségűek, kisvakond, frakk, miegymás). Távolság 2-3 méter (figyelemmel a felhasználásra, nem kellene 40-42 colnál nagyob). Erre plazmát vagy lcd-t érdemesebb venni? Lcd-k közül perpill a samsung 40f7000 és egy szintén jobbfajta philips között vacillálok (az utóbbi felé hajolva).
Jobban járnék-e plazmával, és a fenti árkategórán (320e-ig) belül mi a jó vétel?
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz DM-Fan #48486 üzenetére
"csak a Harmony van elől, a gyári meg valahol a szekrény mélyén egy dobozban pihen másik 5-6 társával egyetemben, befóliázva."
Ez nekem is pontosan így van. Igaz, én nem Harmony-t használok, csak egy tanítható távot (illetve most már kettőt, a mostani, csodákat művelő háttérvilágításossal együtt). A méltán híres Home terméke egyébként, és URC11T.
"ahogy a Sleep-et sem (azt még menüből sem használtam soha, elég a fix 2 órára állított automatikus kikapcsolás)."
Én sem használtam soha a sleep funkciót, de így, hogy nem kell a menüben turkálni miatta, lehet hogy fogom! Amikor elég álmos vagyok, és borítékolható, hogy fél órán belül elalszom, minek menjen 2 órát a tévé a kikapcsolásig. Úgyhogy én örülök ennek a talált aprópénznek, a dedikált sleep gombnak. Sőt, lehet, hogy a másik, a kimerevítés is használható lesz valamire, amiről nem is tudtam, hogy létezik a tévémen.
Vicces ez az egész egyébként, hogy egy külső eszköz kell hozzá, hogy rejtett tartalékokat aknázzunk ki a készülékünkből, nem is értem.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz MasterMark #48504 üzenetére
"Miért a kimerevítés nem a still?"
De, ugyanakkor szerinted az STTL azonos a still-lel? Segítek: nem! Az STTL=subtitle.
A korábbi (pl. G20) távirányítókon egyébként a jobb oldali kék gomb alatt volt a kimerevítés gombja HOLD felirattal.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz MasterMark #48504 üzenetére
Miért, STTL = still?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
< CyberBob >
őstag
Én ezzel a programmal oldottam meg: UltraMon . Egy gombnyomással kapcsol ki a monitor / indul a tv és a lejátszó (MPC-HC vagy XBMC). Ugyan ez visszafele, ennél nincs egyszerűbb megoldás. Mindent be lehet állítani részletesen.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest