- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosszus87
senior tag
válasz Freddy76 #88541 üzenetére
Üdv! Persze, hogy működik, hdmi kábellel összekötöd és kész, teljesen jó játékra is a plazma, egy Pana 50 ut50-et használok, ps3-al és ps4-el évekig nyüstöltem.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
senior tag
válasz Freddy76 #55281 üzenetére
Én is Panat vettem digx.hu ról és nem bántam meg,csodálatos képe van
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Freddy76 #53740 üzenetére
Érdekes, nálam a túlpásztázásnál is látszanak a csatornalogók, nem lógnak ki, csak kissé közelebbe vanak a kép széléhez... hmmmm.
Néha pont ezt használom ki beégés elleni "védelemre" és váltok a túlpásztázás módján. A logók meg arrébb ugranak.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Freddy76 #53736 üzenetére
Bár nekem GT60-am van, de a menü szerintem ugyanaz ebben a tekintetben
Kép menüben:
-Túlpásztázás (kapcsold ki, bár ez akkora mérvű változást nem eredményez, hogy kilógjanak a logók is)
-Vízszintes méret (1-es változatra állítsd, bár a 2-es opció is inkább csak vízszintesen húzza meg kissé a képet)
-Zoom beállítások (Itt már lehet olyan mérvű elállítás, hogy kilógjanak a logók a képről. Próbáld meg korrigálni!)Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Neszójábe
senior tag
válasz Freddy76 #49000 üzenetére
Tényleg elment?
Ha nem, vedd az 50 colost, szerintem én sem tudnék megkülönböztetni egy szobába belépve egy 50 colost egy 42-től...MÁS
Ha valakit érdekel Edigitalban felezhetjük a 10%-os kedvezményt a cetelemes hitelkártyámmal (180k, fejenként 9k)...
De talán egy keretemelés is beleférhet...
[ Szerkesztve ]
Peace
-
sad_Vamp
őstag
-
Elemental
addikt
válasz Freddy76 #48986 üzenetére
"Az pedig, hogy mit eszel, és milyen ruhád van kivasalva női ügy, nem szólsz bele, gondolom ..."
Inkább eszek zsíros kenyeret, és járok gyűrött ruhában egy hónapig Utána úgy is rájön, hogy nekem volt igazam.
De természetesen ez a te döntésed, nem akarok erőszakoskodni.
-
erdoke
titán
válasz Freddy76 #48947 üzenetére
Én is megkaptam ezt, amikor a 42-est 50-esre cseréltem. Kb. két héttel később már nem volt probléma...
Tegnap kora este betettem a csajoknak (3 lány + feleség) egy 3D-s animációs filmet, segítettem a kanapé és a fotel középre igazításában úgy bő 3 méterre a 65-ös tévétől. Mondtam nekik, hogy nyugodtan tologassák közelebb-távolabb, helyezkedő ének, ahogy jobbnak találják az élményt. Mit gondolsz, amikor fél órával később rajuk néztem, közelebb, vagy távolabb voltak fél méterrel? Emellett a szélső ülő alkalmatosságok belső oldalára húzódtak az oda került "balsorsúak". Ennyit a 42-es tévékhez adott 4-7 db 3D-s szemüvegről...A legjobb aláírás a héten
-
Elemental
addikt
válasz Freddy76 #48967 üzenetére
Ezt nem bántásból írtam, hanem arra akartam rávilágítani, hogy a műszaki kérdésben a nők döntésképtelenek, alapból az ellen tiltakoznak ( a legtöbb helyen) ami drágább.
Nálunk is ment a rizsa, hogy nem kell ilyen drága tévé(50g20), de utána minden film után áradozott, hogy de szép a képe. -
BBéci
legenda
válasz Freddy76 #48967 üzenetére
Kivétel nélkül, az összes ismerősömnek - felerészben hölgyeknek - nagyobb tévé megvásárlását javasoltam, mint amekkorát eredetileg elképzeltek. Mindannyian hallgattak rám és boldogan nézik a szép, nagy tévéjüket. Senki nem panaszkodott, hogy mégis a kisebbet kellett volna megvenni.
Feleségem már akkor reklamál, ha 50 colosnál kisebb tévé kerül a nappaliba tesztelésre és akkor elégedett, amikor 2 m széles vásznon nézzük a filmeket és néha a tévéadásokat is. Velem együtt izgatottan várja, hogy végre megkapjuk a nagyobb, 2,4 m széles vásznat, amit fél éve ígérget a forgalmazója.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
rgeorge
addikt
Megveheted az 50-est feleségeddel egyetértésben úgy, hogy neten rendeled, akkor pedig 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól indoklás nélkül. Ha minden jól megy, 8 nap alatt a feleséged is belátja, az 50-es nem túl nagy. Így kevesebbet buksz, mint a 42-es eladásával.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
kovadika
őstag
Azt hittem már megvan a 42 colos ST60. Szerintem a család az első, közösen kell dönteni. Mellesleg ott van a 8 munkanapos visszaküldési lehetőség, hátha annyi idő alatt meg tudod győzni. Nézzétek meg a kedvenc filmeket nagy felbontásban és lehet rájön, hogy ez tényleg nem a crt-féle filmezés.
Az eladáson biztos, hogy buknál, mert eleve az új árak is zuhannak még, ezzel párhuzamosan a használtak is. Talán tavasz vége a legjobb alkalom eladni egy tavalyi tévét, amikor már kifutott és nem lehet hozzájutni, az ideiek ára pedig a plafonon van.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Freddy76 #48858 üzenetére
Írtam gépteszteket a FotoVideo és Zoom magazinokba, ez persze nem jelenti azt, hogy fotós szaki vagyok.
Nem fikázom a Nikont, szoktam fényképezni apósom D80 gépével, ízlés dolga kinek melyik márka szimpatikusabb.Feltétlenül 3D-s lejátszót vegyél, ha már a tévéd is olyan! Ezt is mondhatta volna az egyagyú eladó, de gondolom örült, hogy valaki elviszi a szinte eladhatatlan DVD-játszójukat.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ispy
veterán
válasz Freddy76 #48851 üzenetére
Ne értsd félre, nem azért fikázz mindenki, mert ezen élvezünk, hanem a javadat akarjuk (még akkor is, ha a megfogalmazás nem is mindig a legfinomabb).
Szóval, hajrá BD lejátszó
(Hétfőn jön meg a Pio BDP-160-as, kíváncsi vagyok már rá mit tud)
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
kovadika
őstag
válasz Freddy76 #48851 üzenetére
Ha nem kell a 3D, akkor két lejátszó maradt: 1, 2. Szerintem a második újabb modell, de nincs kijelzője. Igazából szerintem mindegy melyiket választod. Képminőségben nem lesz különbség. Fájlok támogatottsága között lehet.
A legolcsóbb 3D-s modell a BDT120 egy igen ajánlott készülék.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Freddy76 #48840 üzenetére
Néztél már egyáltalán specifikációkat? Szólj, ha találsz olyan BD-lejátszót a piacon, aminél azt látod, hogy ne játszana DVD-t, CD-t, mert én nem tudok ilyenről! Nem is értem, miért forgalmaznak még egyáltalán DVD-lejátszót, mikor azonos összegből jobb minőségű DVD-lejátszásra képes BD-lejátszót lehet kapni. Ezért nem értjük mi sem itt többen, hogyan vehettél ilyen lejátszót így 2013 végén.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
B.F.G.
senior tag
válasz Freddy76 #48809 üzenetére
Már meg volt a vállveregetés, hogy Pazmát vettél!
Senki nem mondta, hogy sz@r a lejátszó, csak ehhez a TV-hez már egy BR lejátszó kötelező lett volna.
Miért mi vagyunk a hibásak ha először megveszed DVD lejátszót (anélkül, hogy kérdeznél) és aztán beírod ide és mi csak elmondtuk a véleményünket utólag.
Egyébként arról nem is beszélve, hogy az is BR lejátszó mellett szól, hogy egyre kedvezőbben alakulna az asztali PC-be építhető BR írók és a hozzájuk való nyersanyagok árai....Egyébként próbálok én is leszokni a fehér kenyérről, de imádom, hogy annyira friss puha és illatos... nagyon jó tunkolni vele a tojásos lecsót vagy a finom szaftos pörköltöt.
Enjoy your Plazma!
[ Szerkesztve ]
-
B.F.G.
senior tag
válasz Freddy76 #48796 üzenetére
Pont azok a dolgok támasztják alá azt, hogy akkora nézési távolságból ami neked van, nagyobb TV-ét kellett volna venned!
Most a tecsoba mentél zöldségért és csomagolt húsért és behörpintettél egy nescafét, de viszont, vaku nélkül fényképeztél a megfelelő fényviszonyok mellett, mert Plazmát vettél ;-)Mikor elkezdtem olvasni a plazma TV forumot én is csak néztem nagyokat, (vakartam a fejemet) hogy itt mindenki a nagyobb TV-ét preferálja, most így 1,5 m-es nézési távolságból nézve egy 42" TV-ét megértem, hogy miért főleg ha hátragurulok 3 m nézési távolságba. Nagyon hamar hozzá fogtok szokni.... a mérethez és kívánni fogjátok a nagyobb méretet....... nem kell nagy jósnak lenni...
Egyébként utálom a grafikonokat és a kimutatásokat... diagramokat, meg a sok hülye statisztikát, de az a diagram az első összefoglaló hsz-ben a nézési távolságról, nagyon hasznos és jól tükrözi, hogy melyik méretű TV-hez mekkora nézési távolság szükséges!
Nagyon jól döntöttél a technológiát illetően!
-
BBéci
legenda
válasz Freddy76 #48805 üzenetére
Érdekes, mennyire eltérőek az emberek szokásai. Sokszor ámuldozom, amikor elmesélik, hogy napi 5-8 órát, hétvégén még többet üzemel a tévéjük. Nálunk néha napokig be sincs kapcsolva.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Sok mindenben egyetértünk.
15 éve nem eszem fehér kenyeret, 8 éve Canon DSLR-rel fotózom, Ascaso/Gaggia Classic párossal készítem az eszpresszót, gyakran vásárolok piacon, hentesnél. Heti 1-2 filmet nézek meg, de azt 5 éve HD felbontásban. Nálunk a feleségem jobban ragaszkodik a nagyméretű képhez és a kiváló kép- és hangminőséghez, mint én. Sőt, követeli.
A házasságkötésünkről nem készült videó, fénykép talán három tucatnyi, az is bőven elég.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
DM-Fan
Topikgazda
Ettől függetlenül való igaz, hogy 3 méterre kicsi a 42"-os fullHD TV és hogy egy ST60-ra vétek DVD-lejátszót kötni. Ha más a preferenciád, ha nem, ezek tények. Ilyen preferenciák mellett egy alig több, mint feleannyiba kerülő 50X60 is megfelelő lett volna, ha már ilyen nagy a nézési távolságod és úgysem eteted HD-anyaggal. Azzal meg, hogy lemondasz az amúgy már mindenki számára elérhető HD-anyagokról, igencsak nagy plusz élménytől fosztod meg magad. Én mai napig beleborzongok, amikor egy régi kedvencet végre kiadnak BD-n és a részletekkel zsúfolt pompájában tudom újranézni a filmet és felfedezni rajta azon apróságokat, amelyeket korábban nem lehetett kivenni - pedig már vagy 5-6 éve zömében csak HD-anyagot nézek, tehát kellően hozzászokott már a szemem. Pontosan ez jelenti a legnagyobb ugrást a CRT-hez képest, mert méretben nagyot éppenséggel abból is lehetett venni, de a nagy felbontás korábban elképzelhetetlen volt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
B.F.G.
senior tag
válasz Freddy76 #48670 üzenetére
Valakit most idézek már beszúrta ezt ide, de ez annyira tetszik:
(Pont ez volt a reakcióm mikor elolvastam a " könnyen meglehet LCD-t" veszek)
"http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg"
Olvasd el még 1x-er az első HSZ-t (összefoglalót). olvass vissza, nem kell sokat...
Ha egyébként nézek én is rajta dvd rip-es anyagokat régi sorozatok amit még nem nagyon adtak ki jobb minőségben mind DVD, pl star trek DS9 és annak is szebb a képe.
Saját szemgolyóid és a az agyadban lévő receptorok érdekében remélem, hogy jól döntesz és csatlakozol a Plazma sájdhoz! -
nagyúr
válasz Freddy76 #48702 üzenetére
"Kérdés az is, hogy az sd felbontású tartalom mennyire lenne szétesett 50 colon..."
"Az a bajom az 50-essel, hogy a kislányom sokszor közel ül a tévéhez, az 50-es nagy lenne neki."
Az én gyerekeim simán közelebb ülnek néha a 65"-hoz is, akár 1,5-2 méterre is, az ég világon semmi probléma belőle. Ha a pénzed megvan rá, ne vegyél 50"-ostól kisebb tévét a te nézési távodra!
[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
válasz Freddy76 #48702 üzenetére
50"-osat nézünk 2m-en blülről, nem kicsi egyáltalán, sőt.
Hozzátéve, hogy rötyi sd tv adásoknál (mert van rá lehetőség) hátrébb toljuk a foteleket. Azok azért számunkra nem a legszebbek közelről (pixeles, mosott). De van jobb minőségű sd adás is ahol már ez nem gáz. A hd adások, meg bármilyen hd anyagnál, meg kötelező 2m-en belülre ülni.
Fúú a sport1 hd-n néha még mindig bámulok milyen király.
Ha 42-est vettem volna mindennap itt lennék a fórumon, hogy kinek kell, mert nagyobbra cserélném...ez tuti...(majd mindjárt jönnek a többiek, hogy még szerencse, hogy nem így történt )[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
djg
aktív tag
válasz Freddy76 #48646 üzenetére
Én is pont ugyanígy jártam el 2 hete, amikor lecövekeltem a 42st60 mellett az LCD-vel szemben.
Én is 42-eset vettem, bár én 1,8m-re, nekem nem kéne nagyobb... a nagyobbat ebből a távolságból egyszerűen nem látnám be.
(Minden létező diagrammot megnéztem, ami a col-távolság optimális arányáról és a tartományokról szól és 50-es már minden esetben túl nagynak mutatkozott, de a gyakorlatban is elég, számomra legalábbis. Egyelőre továbbra sem érzem, hogy összement volna a tévé.
De ha 2,5-3 méterről nézném, mint Te, akkor már szinte biztos, hogy én is az 50-est választanám..[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
-
nagyúr
válasz Freddy76 #48665 üzenetére
"kb. 2,5 méter. Sok sd tartalom is menne rajta (régebbi rajzfilmek dvd-ről), ezért gondoltam, hogy a kisebb jobb."
Nyugodtan bevállalhatod SD-re is az 50"-os készüléket, ha a pénzed engedi. Mi 65"-ost nézünk 3-3,3 méterről, simán jó az SD is ilyen távról.
Nyilván törekedj rá, hogy HD-ban szerezz be minél több rajzfilmet (is), de nekem is rengeteg mese DVD-m van. A Frakk, a Nagy Ho-ho-ho, Kisvakond, Magyar népmesék, Varázsceruza, Lolka-Bolka stb-stb. soha nem lesz elérhető HD-ban, de teljesen jól nézhetőek DVD-n, nem kell tartanod az 50"-os mérettől. HD esetén meg majd lehasmenésezed a bokádat a gyönyörtől![ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz Freddy76 #48670 üzenetére
Ez igaz, a kérdés csak az, hogy foci közben homályos pacákat akarsz látni, vagy embereket labdával rohangálni.
(Melyik lcd az 100k-ért? Elég alap modell lehet az még az lcd-k között sem ajánlott darab )
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Neszójábe
senior tag
válasz Freddy76 #48657 üzenetére
Nézd meg az összefoglalóban található táblázatot, nem csalás, nem ámítás.
2,5m-re már 60 col kéne. Ha kicsit rákeresel itt a fórumban, konkrétan találsz olyan embereket, akik nem sokkal a vásárlás után cserélték nagyobbra a készüléket. Ne a CRT, LCD minőségből indulj ki. Annyira szép a képük ezeknek a tévéknek (persze megfelelő tartalommal), hogy nem győzöl majd gyönyörködni benne és egyre nagyobb méretet kívánsz, hogy lássad a szép részleteket, mert itt lehet látni...Peace
-
Neszójábe
senior tag
-
B.F.G.
senior tag
válasz Freddy76 #48534 üzenetére
Azért mert kicsi a kerítés!
Elhiszik a sok buta pletykát és nem olvasgatják rendszeresen ezt a fórumot!
Be vannak csokizva a beégéstől ghostingtól és a "magas" fogyasztástól... Nem látnak át a palánk túl oldalára, ahol plazma TV-ék lógnak a falon, hogy mennyivel szebb képet fognak nézni hosszú távon.... ha betartanak pár egyszerű szabályt. -
Shadowbull
addikt
"Miért vesz mégis mindenki lcd-t???"
Szerintem a tobbsegnek jobb is az LCD. Legalabb nem egetik bele az ertéelklublogot a tevebe
Egyebkent azert fogy sokkal tobb LCD, mert 42esnel nincs kisebb plazma, es a jellemzo tevemeret meg mindig a 32 zoll.
Masreszt nem ismerik az emberek, aki hallott is mar rola az egybol azzal jon hathogy az sokat fogyaszt. Boltban sem beszelik ra az embereket, akkor meg minek vennenek?
Tolem akarhany ember megkerdezte eddig aki latta a tevet hogy milyen, a plazma valaszra mindegyik felhuzta a szemoldoket. A "plazmateve" valami elavult technologiakent el az emberek tudataban. LED a modern.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
TCr
veterán
"Miért vesz mégis mindenki lcd-t???"
Mikor láttál a TV-ben utoljára plazma reklámot?
A vásárlók szvsz jó nagy része ne tudatos, hanem irányított.
Ledtévé smart smart smart fészbúk skype smart... még a csapból is ezek folynak.[ Szerkesztve ]
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
kovadika
őstag
Az ST és a GT között van különbség? Konkrétan nem járnék jobban egy 42-es GT-vel az 50-es ST helyett?
A 42GT60 szerintem egy rossz ár/érték arányú készülék. Még azonos áron is inkább 50ST60-at vennék a nagyobb képátló nyújtotta élmény miatt, többletpénzt pedig biztos nem fizetnék érte. Ha nem vagy videofil, akkor egy 50ST60 minden igényedet kielégíti.
Miért vesz mégis mindenki lcd-t???
Marketing, konzumer-idiotizmus... stb. Esetleg érzékenyek a plazmák vibrálására, de ez a vásárlók egy nagyon kicsiny szegmense.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
Az ST és a GT között van különbség? Konkrétan nem járnék jobban egy 42-es GT-vel az 50-es ST helyett?
Ha 2 méterről messzebbről nézed, akkor nem fogod látni a GT jobb képét, viszont sokat fog dobni az a 8'' az élményen. Az asszonyt meg kap egy szép cipőt a megspórolt pénzen, így mindenki boldog lesz
Azt tudom, hogy a logó beégés már nem igazi probléma, és a tükröződés sem vészes.
Ez (sajnos) nem igaz, igenis be lehet még mindig égetni a plazmákat, igaz nem könnyű és egy kis odafigyeléssel el is kerülhető, ettől függetlenül makacs ghost kialakulhat példány érzékenységtől függően (ez azonban elmúlik, csak átmeneti).
Miért vesz mégis mindenki lcd-t???
Egyrészt sokan félnek a beégéstől, másrészt meg drágább a plazma technológia, ezért az LCD-t sokkal nagyobb haszonkulccsal tudják eladni a gyárak és hát, mint a mondás is tartja: pénz beszél...
Egy tanács:
én a helyedben elmennék egy panashop boltba, ahol ki van állítva 50ST60 és megnézném élőben (vihetsz magaddal lejátszót, anyagot, hogy kipróbáld, be lehet sötétíteni stb.)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Freddy76 #48512 üzenetére
"Távolság 2-3 méter (figyelemmel a felhasználásra, nem kellene 40-42 colnál nagyob)"
Bizony hogy kell 50"-os 2-3 méterre, hidd el nekünk, majd te is meglátod!
"Jobban járnék-e plazmával, és a fenti árkategórán (320e-ig) belül mi a jó vétel?"
Jobban járnál plazmával, és a keretedbe is bőven belefér egy Panasonic 50ST60, vagy egy Samsung 51F5500, ami kenterbe veri képminőség terén az általad kinézett LCD-ket.
"sok rajzfilm (jelenleg régebbi, sd minőségűek, kisvakond, frakk, miegymás)"
Nagyon nagy képminőség-különbség van, különösen SD adás esetén a plazma javára. HD-ban is jobb, természetesebb színvilágú, jobb mozgásmegjelenítésű, nagyobb kontrasztú a plazma, de SD forrás esetén számomra az LCD szinte nézhetetlen kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz Freddy76 #48512 üzenetére
Én a helyedben biztosan az 50ST60-at venném (280 panashopban), messze jobb az általad linkelt tévéknél és ennyi pénzért nem vennék 42''-ost, 2-3 méterre bőven jó az 50-es, hidd el.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest