Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berzso
tag
Olvastam a GT http://www.av-online.hu/tv-monitor/panasonic-tx-p50gt60-smart-3d-plazma-tv-teszt_813 cikket-jó volt, köszi a tesztet
Várom a TX-P50VT60E irományt is. A fenti két típust esetleg nem állítottátok fizikailag is egymás mellé? Csak azért kérdezem, mert a Panashopban láttam egymás mellett a két 50" típust és bizony (dacára a jelentősen drágább árnak és az ódáknak, amik a VT-t éltetik) én kicsit szebbnek éreztem a GT képét. Persze ez szubjektív, de többen néztük és mindenkinek, még az eladónak is ez volt a véleménye. Nehéz a "képről" írni, de úgy tudnám a legjobban megközelíteni a látványt, hogy a VT képe egy kicsit süppedtebb volt és ha értitek mire gondolok, nem ugrott le. Az volt a magyarázat az üzletben, hogy a VT kapott egy olyan tükröződésmentes szűrőt, amiatt van..... Hát nem tudom, de ha így van-az elég fura. Nekem fontos volna a digitális adások felvétele, ezért a GT lenne a választás az ST-vel szemben, viszont szerettem volna 55" méretet, az meg ugye nincs GT-ben
SZóval valószínűleg az 50" GT lesz, egyrészt mert jobbnak tünt a képe, mint a VT, másrészről az ár is eléggé fontos dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- Trollok komolyan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest