Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Berzso

tag

válasz BBéci #48231 üzenetére

Olvastam a GT http://www.av-online.hu/tv-monitor/panasonic-tx-p50gt60-smart-3d-plazma-tv-teszt_813 cikket-jó volt, köszi a tesztet :) Várom a TX-P50VT60E irományt is. A fenti két típust esetleg nem állítottátok fizikailag is egymás mellé? Csak azért kérdezem, mert a Panashopban láttam egymás mellett a két 50" típust és bizony (dacára a jelentősen drágább árnak és az ódáknak, amik a VT-t éltetik) én kicsit szebbnek éreztem a GT képét. Persze ez szubjektív, de többen néztük és mindenkinek, még az eladónak is ez volt a véleménye. Nehéz a "képről" írni, de úgy tudnám a legjobban megközelíteni a látványt, hogy a VT képe egy kicsit süppedtebb volt és ha értitek mire gondolok, nem ugrott le. Az volt a magyarázat az üzletben, hogy a VT kapott egy olyan tükröződésmentes szűrőt, amiatt van..... Hát nem tudom, de ha így van-az elég fura. Nekem fontos volna a digitális adások felvétele, ezért a GT lenne a választás az ST-vel szemben, viszont szerettem volna 55" méretet, az meg ugye nincs GT-ben :W SZóval valószínűleg az 50" GT lesz, egyrészt mert jobbnak tünt a képe, mint a VT, másrészről az ár is eléggé fontos dolog :C

Új hozzászólás Aktív témák