-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Ha ennyire a fekete a téma...
Ajánlom a J. Edgar című filmet. Sötét képi világa van. Én LCD monitoron néztem. Néhány jelenetnél a fekete öltönyös embernek csak a fejét látni. Közben tudom, hogy fekete öltöny van rajta miközben egy sötét szobában tartózkodik.
Fogadni mernék, hogy plazmán látszik minden.
A film egyébként egy kellemes Dicaprio mozi J. Edgar Hoover életéről, ahogy 50 éven keresztül irányítja az FBI-t. Persze életének voltak olyan részei, amik ha kitudódtak volna elvesztette volna az emberek tiszteletét.Fekete szín és sötét jelenetek miatt még ajánlom a Jackie Brown első 10 percét.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple MacBook
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Yamaha RX -V496RDS
- BenQ MW523 DLP 3D Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Denon DRA-800H erősítő újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest