Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Raspberry Pi
- Egér probléma
Aktív témák
-
szp1
addikt
válasz zozo81 #24191 üzenetére
Az analóg kb ugyanúgy néz ki, csak ugye majd' kétszer akkora a képfelület.
A digitális sokkal jobban kifutja magát.
Hidd el, más élmény.[ Szerkesztve ]
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz zozo81 #24217 üzenetére
Jobb, mint gondolnád
GSzarkaTAT: a NatGeo 720p, az Eurosort váltogatja, ha nativ HD van kiírva, akkor 1080i. Nekem kábelen jön.
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz zozo81 #24222 üzenetére
Nem akkora gond, az is RGB, nekem is SCART-os box-om volt a kábelhez, de így is egészen más volt a CRT Samu-hoz képest.
-
szp1
addikt
válasz zozo81 #24228 üzenetére
Attól függ, mennyi FHD anyagod van, és akarsz-e ilyeneket nézni. 720p-ig bőven elég az X20.
Tehát tv adás, akár HD is, DVD......
Milyen messziről néznéd?Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
szp1
addikt
válasz zozo81 #24232 üzenetére
2,5 m határeset, onnan már 42"-nál nemigen különbözteted meg a ready meg a full felbontást.
Persze van aki látja, de én magamról beszélek Viszont az SD meg a HD közötti különbség szépen kiugrik. Persze a jó minőségű SD adás is jól mutat. A csatornák közt is nagy eltérések vannak, némelyik nagyon sz@r tud lenni[ Szerkesztve ]
-
Nagy_Matessz
aktív tag
válasz zozo81 #24234 üzenetére
Hát én ma madarasban néztem 42X20ason RTL, Discoveryt meg egykét csatornát és elég szép képe volt.
Szebb mint a mögöttem lévő Samsung LED LCD tévéken.
Ja és ami azért nem rossz dolog hogy elég masszív ez a panel. Hát az eladó srác olyat rávert a panelra hogy így kérdem tőle nem félsz hogy betörik? Mondja ááá, LCDn ezt megcsinálta volna akkor sokáig ingyen dolgozna.[ Szerkesztve ]
Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
-
Nagy_Matessz
aktív tag
válasz zozo81 #24236 üzenetére
Hát Madarasban amin meg is lepődtem hogy Samsung utána egy LG és utána Pana 42X20, 42S20, 42G20 ebben a sorrendben. És látod a különbséget. Hát a G20-nak nagyon szép a képe de 230k, az S20 az 170k, az X20 most 140k , múlthéten 130 volt.
Ez a FHD dolog én így észrevettem az X20 S20 között de kb így 30-40 cmről néztem a 2 Plazmát. Ha már hátrébb álltam úgy 1.5m akkor én személy szerint nem láttam nagy difit.Kell egy kis pénz? Dolgozz velem
Aktív témák
Hirdetés
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Interactive Brokers társalgó
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5