Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Ha minden igaz most is ilyesmi kábelem van... Csak régebbi (Kácsaudió szerelt...)
Gondolkodom a méretben is. Kár hogy csak 1m és 1,5m van mert az 1m elég necces.
Az 1.2m lenne az ideállis.
Egyébként van különbség a HDMI portok között? A Hdmi 2-höz oda van írva: "(ARC)"
Nekem is ciripel egy kicsit az elektronika (55VT30), de eddig észre sem vettem, csak most hogy közvetlen fülleltem a készülék és a fal mögött!
Nincs jelentősége mert 1m-ről már semmit nem hallani teljesen csendes szobában sem.
Egyébként meg levett fényerővel és kontrasztal járatom a kizumolt tv-adást, a bejáratás miatt.. Tényleg van ennek értelme? Filmnél azért THX-be teszem...
Még mindíg nem tudja senki hol lehet megnézni az üzemidőt?
A mágnesnek csak táp kábelnél van jelentősége? Mert láttam már adat kábelen is ilyet!
Sőt, a legdrágább HDMI kábeleken is lenne ilyen.
http://kacsa-audio.hu/webshop/audioquest.b.5/home_audio__video.c.20/szerelt_kabel.c.153/hdmi_kabel.c.111/diamond__15m.p.929#termekimserteto
Vagy az más? És arra nem szabad tenni?
Aktív témák
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest