- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: segít a játékok futtatásán a Project G-Assist
- CES 2025: Acer Nitro V sorozatú gaming noteszek a belépőszinten
- CES 2025: Nyárra megjönnek az Acer új kézikonzoljai
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Házimozi haladó szinten
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
Aktív témák
-
DEW3yl
tag
válasz matykooo #3746 üzenetére
Annyira tényleg nem kell félni a beégéstől. PV80-ason játszottam huzamosabb ideig és nem láttam rajta semmit. Legalábbis szembeötlőt, és ha nem olyan akkor nem is igazán érdekel. Ha nem tartós akkor úgyis elmúlik "neki" egy idő után. A Panasonic amúgy is jó ezen a téren. Ellenálló a panel és talán pixel-shiftnek hívják a teknológiát amely bizonyos időközönként eltolja a képet, szóval ha nem nagyon "dolgozol" rajta, hogy beleégesd nem könnyű összehozni.
Az első 200 órát mondják kritikusnak és ezt letesztelem én is. Eddig olyan 5 óra van a plazmámban. Nagyon FullHD párti voltam, de azért elgondolkodtam, hogy tényleg jó-e ekkora méretnél (42-es), nem-e lenne jobb egy nagyobb tévé és, hogy tényleg olyan hangos-e a négy ventilátor miatt. Nekem már a PS3 nagyon hangosnak tűnik, igaz csak ha nem megy egy film vagy nem játszik az ember. Szinte az asztali gépem csendesebb. PV80-ast sokat néztem és az szinte zaj nélküli, igaz annak csak passzív hűtése van (legalábbis felül nincsenek hűtők rajta).
Gondoltam dále bulé (olyan Snatch-es stílusban) én megveszem akkor is. Egy pár sikertelen weshopos egyeztetés után egy, addis ismeretlen weblapról rendeltem. Ha mást hoznak legfeljebb visszaküldöm, ha meg garancia van akkor remélem nem lesz gond. Az egyeztetéstől számított 25 órán belül már az előszobában is volt. (Igaz, hogy Romániai az üzlet és valószínűleg nem sokan veszik hasznát, de ha valakinek hasznára válik annál jobb: www.shoop.ro). Mikor beindítottam már ment a gépem, emiatt nem hallottam, hogy milyen a hangja a tévének. Aztán a Wii ment, igaz az nagyon csendes, de később csak kipróbáltam önmagában. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem egyáltalán nem zavaró. Egy csendes, egyenletes susogás-szerűség. Már egy átlagos párbeszéd hangereje elfedi. Az is olvastam, hogy télen majd fűthetek vele, mivel olyan meleg. Ennek örültem is volna, mivel a tévé az úgyis megy és legalább melegebb van, de nem ez a helyzet. Olyan négy óra után is hűvös volt a háta. Meglátom, ha hosszabb ideig használom. Egy bánatom van, a videókártyám: csak 1080i-s jelet küld DVI átalakítóval. Esetleg ha valakinek van ezzel kapcsolatban valami tapasztalata vagy ötlete az jól jönne. (GeForce 5200-es 128/128-as videókártya - tudom, hogy megérett a cserére!, valami Philips DVI-HDMI adapter, Panasonic 1.3a Category 2 High-Speed kábel).Screw you guys, I'm going home! Megj.: a teknológia szót nem azért írom eképpen, mert azt hiszem így helyes, hanem nekem így tetszik.