Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

válasz Szoke1982 #190875 üzenetére

Egyébként elég rövid a demo, viszont számomra meglepő módon szépen keretbe foglalja az előzményeket, hogy hősünk miként válik "szuper csillagharcossá" és hogy ez mennyire nem is egyszerű még a halál kapujában sem.
    Elszoktam már az egyértelmű dolgoktól a témában . :)
    A játék nálam egyértelműen a Nioh során átélteket ébresztette fel, a nosztalgia müködik, még úgy is ha nem tripla A játékról beszélünk, de nehezen tudnék abba is belekötni hiányzik-e valami a játékból.
    Egyszerű a menü, nincs túlbonyolítva, de a grafika sem Nioh szint, viszont az élmény adott, 3 fegyver, külön skill fák, rakás egymásba fűzhető kombó, stamina management, loot özön, inventoryban halmozódó a játékot könnyítő tárgyak.
    Sőt, az első boss után választható nehézségi szint megcélozva a casual réteget is, bár nem tudom miben más a játék easy fokozatban, olvastam valahol, hogy jobbára csak a stamina felhasználása változik, ergo többet támadhatsz, védekezhetsz mire kimerülsz.

Egyébként nem március 27-én jön ki? Vagy van korai hozzáférés a deluxban? Lehet elnéztem.

Nálam ezzel a játékkal kezdődik 2025-ös szezon, bár elismerem a Kingdom Come Deliverance kvalitásait, de az engem elveszített az egyedi mentési lehetőségei miatt.

Az ubi meg kapja be, hogy ott jelenik meg a nindzsáskodás is. Vettem volna az eredeti őszi, vagy eltolt téli időpontban, de a berserker mellett nálam elvérzik.
    Ne vicceljünk már, újra Nioh style!

Új hozzászólás Aktív témák