- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dezfafara81 #155675 üzenetére
Csak így sorrendben: Igen. Igen. Nem feltétlen, de a legtöbb játék esetében a PS4-es változatot kell futtatnod. Igen. Igen.
-
dezfafara81
csendes tag
Sziasztok!
Lehet ismerősnek jelölni egymást PS4-PS5 között? Elég csak a PS nevemet megadni neki? Gondolom játszani meg csak úgy lehet egymással, ha én is ugyanazt a PS4-es játékot futtatom (ha nekem a PS5-ös változata van meg, akkor a PS4-eset kell felraknom?)
Illetve még egy kérdés: ha nem akarom, hogy esetleg lássa, hogy fent vagyok, offline-ba kell lépnem? Akkor mennek a játékok nekem?Köszönöm előre is! Boldog Karácsonyt!
-
-
30z.Samu
félisten
A mai vendégsereg előtt volt kb 1,5 óra üresjárat, ránéztem a Fenyx-re. Hát lehet kell még idő, de eddig nem fogott meg.
-
ProEvoFan
nagyúr
#155668 _drk
Ukrán/török felirat mellé elférhetett volna a magyar is.Már rég megvettem volna.
-
_drk
addikt
Pár napja nyúzom a Baldurs Gate 3at.
Tényleg igaz minden amit mondanak róla, elképesztő!
Elsőre a látvány döbbentett le, láttam videókat hogy néz ki, meg számítottam is rá, hogy nem csúnya nem is az a legfőbb eleme egy ilyen játéknak, de már ebben kiemelkedő, rohadt jól néz ki és hangulatos.
A tartalom a variálhatóság szinte végtelen.
Ugye nem OW, de rengeteg felé el lehet menni és mindenhol van valami vagy történik valami. Ez hiányzik nekem a legtöbb játékban, főleg nyílt világban.
Szerencsére tavaly haverokkal kipróbáltuk DnD-t és akkor már az 5e ment, így nem teljesen tudatlanul ültem a játék elé.
Persze a felét nem értem még mindig, de annyira jól van implementálva a rendszer, hogy észre se veszed, hogy működik és nagyon jól!
Persze még most nagyjából Redditen olvasom hova fejlesszem a karaktereket, mert fingom nincs mi mit tud.
PS-en is tök megszokható az irányitás. Vannak furcsa dolgok de megszokható.Ez tipikus olyan játék, amit látsz, tapasztalod és érzed, hogy sokkal másabb a megszokottól, teljesen más szinten van.
Kurva sokat játszottam az évben és ezt csak a Ragnarokröknél éreztem év elején. Na meg persze Last of US 2-t még idén fejeztem be, ott volt pár pálya ami ezt éreztette velem, hogy ezt next level.Akit egy kicsit is érdekel ez a CRPG műfaj vágjon bele, egyből berántja és nagyon rajongónak se kell lenni hozzá annyira jól működik a játék.
-
Medocsabi
addikt
válasz
Kendek #155663 üzenetére
Az Ugreen CM408-ast használtam már. Nálam.sajnos nem működik, mert bár nem szabadna,mégis "összeakad" a bluetooth adapter a kontroller jelével. Még a nyáron írtam le ide az ilyen jellegű tapasztalatomat,hogy ahogy irányítok a stick-kel játékban,úgy hangosodik,halkul a füles
3 különböző bluetooth fülessel próbáltam,mindnél volt hasonló jelenség. Nálam 2 külön szobában van a ps, és a monitor,igaz nincs messze,3m légvonalban, de van közte egy panel fal,gyanítom ez is közrejátszhat. Jövő héten teszek egy próbát ezzel a Nacon-nal is,mivel ez a kontrollerbe lesz csatlakoztatva, jóval közelebb lesz a füleshez,nem a másik szobából szórja a jelet,hátha beválik.
Bár így belegondolva,bluetooth jelet alakít át jack-en keresztül...Nem fűzök hozzá nagy reményeket😀
-
válasz
ProEvoFan #155664 üzenetére
A konzollal egyetlen Bluetooth füles sem kompatibilis. De USB-s hangkártyát azt lehet használni, és ez gyakorlatilag az. Illetve a Nacon az meg a kontroller Jack aljzatából szedi a hangot.
(#155665) UberMutant: Dehogynem, hangszóróval is működik. A titok annyi, hogy nem egy általános Bluetooth adaptert kell használni hozzá, hanem olyat, ami kifejezetten hangátvitelre van.
-
válasz
Medocsabi #155662 üzenetére
Konkrétan ezzel az adapterrel nincs tapasztalatom, de egy CM523-at azt vettem. Nekem nem vált be, mert az analóg átalakítás miatt gyenge a hangminőség, és van neki egy alapzaja. Ráadásul az újabb fülesemmel nem is ad hangot, és ilyen problémája ennek a Nacon-nak is van.
Sokkal inkább ajánlanám az USB-s megoldásokat, pl. Ugreen CM408. -
Medocsabi
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a Nacon Bluetooth adapterrel?
Ez gyakorlatilag ha jól értem egy "sima" dungle,csak nem a ps-be usb-vel,hanem a kontrollerbe jack-el, és dedikált gombokkal?
Mennyire működik ez jól? -
Kallós
újonc
Sziasztok! Ps 5 konzolom van. Beletettem egy Spatium M480 külső tárhelyet.
Az egyik bekapcsoláskor azt írta ki, hogy nem megfelelően állt le a készülék.
Azóta nem ismeri fel a külső tárhelyet. Bármit tettem, kikapcsoltam, frissítettem, kiszedtem és vissza raktam a küldő tárhelyet. Van ötlet, mi az oka, mi lehet a megoldás? -
rodman73
aktív tag
COD MW 2019-t már nem tudom meg venni a storeban? Vagy én keresek bénán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest