- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
válasz
syler123 #120843 üzenetére
Igazából ez 60-70e ft lenne, de nem értem, hogy miért várja bárki a Sonytól, hogy ide külön árazzon? Nem kell szar 430-450es forintban meg inflációkövetésről csak álmodozó fizetésben számolni és máris értelmezhető ára van.
A másik része meg az, hogy rétegtermék, ahogy nagyon sok minden más is. Nézd meg, hogy mennyibe kerül PC-hez egy réteg periféria. Egy minőségi, de alapvetően belépő joystick-hotas 50k, egy csak és kizárólag polgári flight simhez értékelhető yoke 70k, flight sim pedál 65k. Belépő szintű kormány+pedál 120k. Ezzel meg csinálhatsz bármit, így a várható 100k nem is olyan vészes. Mondjuk nekem nem kell, ahogy a PCmhez sem kell 70-80 ezerért billentyűzet meg 100ért webkamera, mert tudom, hogy mik az igényeim.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- Projektor topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest