Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Bluetooth hangszórók
- Alienware notebook topik
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Ez azért erősen redukált időtartam, elég gyorsan végig kell szaladni rajta ahhoz, hogy 10 óra alatt meglegyen, pláne elsőre. Én ugyan nem rohantam, de nem is szöszmötöltem agyon a dolgot és nekem közel 19 óra volt első végigjátszásra és még így is csak valami 61 treasure-t találtam meg. Szóval szerintem normál tempóban, nem leskelődve túl sokat inkább olyan 14-15 órára tenném a hosszát elsőre. Egyébként szerintem kb. annyira volt hosszú, mint az második, vagy harmadik rész, csak itt azáltal volt benne ennyi, hogy hatalmas bejárható tereket kaptunk, még a korábbi részek inkább voltak csőjellegűek és ott többet kellett előre haladni. Nem rövid na, szerintem pont ideális. Az sem lenne jó, ha túl hosszú lenne, mert nagyon elcsigázná az embert. Szerintem mindig is pont jó volt az Uncharted-ek hossza.
Egyébként a Doom is legfőképpen azért lett hosszú, mert ott is hatalmas tereket kell bejárni és minden pálya nagyon sok szintes vertikálisan is. A Doom 3 teljesen más jellegű volt anno, az is abszolút csőjáték volt, viszont emiatt baromi sok helyszínt be kellett járni. Itt jóval kevesebb kilométert "utazunk", inkább egy pályán belül kell sokat bolyongani és a harcok során is egy-egy helyszínen "ragadunk", kvázi aréna-shooter-ré változik a játék olyankor.
Szóval érdekesek ezek a mai trendek, na.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- Nintendo Switch használt+ bontatlan játékok,kiegészítők eladóak
- Eladó Lemezes PS5 Fat 825 GB + 1 db DualSense + Ghost of Tsushima
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest