- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- BIOS frissítés
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Ez azért erősen redukált időtartam, elég gyorsan végig kell szaladni rajta ahhoz, hogy 10 óra alatt meglegyen, pláne elsőre. Én ugyan nem rohantam, de nem is szöszmötöltem agyon a dolgot és nekem közel 19 óra volt első végigjátszásra és még így is csak valami 61 treasure-t találtam meg. Szóval szerintem normál tempóban, nem leskelődve túl sokat inkább olyan 14-15 órára tenném a hosszát elsőre. Egyébként szerintem kb. annyira volt hosszú, mint az második, vagy harmadik rész, csak itt azáltal volt benne ennyi, hogy hatalmas bejárható tereket kaptunk, még a korábbi részek inkább voltak csőjellegűek és ott többet kellett előre haladni. Nem rövid na, szerintem pont ideális. Az sem lenne jó, ha túl hosszú lenne, mert nagyon elcsigázná az embert. Szerintem mindig is pont jó volt az Uncharted-ek hossza.
Egyébként a Doom is legfőképpen azért lett hosszú, mert ott is hatalmas tereket kell bejárni és minden pálya nagyon sok szintes vertikálisan is. A Doom 3 teljesen más jellegű volt anno, az is abszolút csőjáték volt, viszont emiatt baromi sok helyszínt be kellett járni. Itt jóval kevesebb kilométert "utazunk", inkább egy pályán belül kell sokat bolyongani és a harcok során is egy-egy helyszínen "ragadunk", kvázi aréna-shooter-ré változik a játék olyankor.
Szóval érdekesek ezek a mai trendek, na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PlayStation VR2
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest