Új hozzászólás Aktív témák

• andro93

aktív tag

válasz Madwe #77859 üzenetére

A Jubinál sajnos ahhoz értenek a legjobban, hogyan kell minimális energiabefektetéssel a lehető legnagyobb profitot termelni. Összeraknak egy jó open world játékmenetet, lásd AC, Far Cry 3, Watch dogs, majd a továbbiakban csak a környezetet/korszakokat rotálják, illetve minimális újításokat tesznek bele.

Az összes játékukban van egy fősztori, a többi meg kb a gép által random generált gyűjtögetnivaló.
    Gondolkoztam, hogy beszerezzem-e a FC Primalt, de annak idején a FC3-at is eluntam a felénél a repetitív játékmenet miatt, a 4-et havernál próbáltam ki 10 perc erejéig, most meg olvasom a teszteket, hogy ugyanazokból a játékelemekből építkezik, mint az előző kettő is. Középszerű sztori, a környezet érdekes, de megint ugyanazt csináljam, nyúzzam meg az állatokat, hogy legyárthassam a nagyobb bukszát, tegezt stb, foglaljam tucatszám az őrposztokat, tábortüzeket, kösz Ubi, de inkább kihagyom.

De ha az emberek megveszik, a profit jön belőle, akkor nem is fogják másként csinálni, és ezért nem is hibáztathatom őket. Ők is nyilván a pénz végett csinálják. Nem én vagyon a célközönségük, de eddig is megvoltam teljesen jól Ubi játékok nélkül, ezután sem lesz ez másképp. Akik meg szeretik ezeket a fajta játékokat, azok amúgy sem kívánnak drasztikus változást, mindig csak egy minimális újdonságot.

Ami viszont már inkább zavaró, az az emberek folyamatos megtévesztése a grafikáról. A Division szimplán úgy néz ki, mint valami okádék, bocs a kifejezésért, de amit művelnek, az vicc. Az új Ghost Reconnál is kidobnak egy olyan gameplay trailert, hogy az ember eldobja az agyát a grafika láttán, de nincs az az Isten, hogy ez így nézzen ki a végleges változatban, szépen lassan le lesz butítva Watch Dogs/Division szintre.
    A generáció előtt, illetve az elején érthető volt ,hogy páran benézték a next gen konzolok teljesítményét, így járt a CD Projekt Red is a Witcherrel, de a Ubi a FC3 óta folyamat ezt játssza, valószínűleg csak marketing fogásról van szó a Ghost Reconnál is.

Ez kicsit hosszúra nyúlt írás lett, de ki kellett adnom magamból. :D

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák