Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
gyuribácsi88 #55074 üzenetére
Detto... Volt überPC-m aztán abból lett X360...majd PS3+laptop... most erős laptop meg PS4 combo van. Szóval én is tudok mindent. Egyedül a fránya Boxone-t nem próbáltam még...de nem is érdekel igazából. Vaciláltam rajta a PS4 előtt, hogy eladok mindent és veszek az árán újra egy überpc-t. De nem...ész érvekkel meggyőztem magam a PS4 laptop combo-ról.
Uncsi...örök bagatel vita pedig a döntés szubjektív. Hányok az elfogult fröcsögéstől....A gond inkább az, hogy jelenleg száz játékból alig pár ami nem egy összecsapott ötletek nélküli rókabőr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest