Új hozzászólás Aktív témák

• szzoo

tag

válasz saelin #154070 üzenetére

Itt tovább van gondolva a játékmenet, mint 3.2.1.GO. Sokan ezt utálják a játékban, meg mert az egész rendszer finomításra szorul. Eredménye viszont van.

A sportsmanship rating próbálja elzárni a dodgemező sofőröket. Emellett olyan pentality rendszer van a játékban (ezt nem tükrözi a video), hogy elveszi a kedved bármilyen kontaktustól. Minden kontaktust el kell kerülni. Nagyobb büntetés után, ha nem állsz meg kizár a versenyből. Gyakran vétlen ütközés esetén is van pentality (én az ilyeneket satufékkel megpróbálom elkerülni, mert így a legtöbbször nem büntet).

Nekem a versenyek 60-70%a ilyen. Driver rating függő a ghosting szintje és több ilyen tulajdonság. Magasabb szinten én kevésbé érzem jól magam. Ezen a szinten még többnyire mások is "magunkkal küzdenek" egy ilyen nehéz pályán. Néhány köcsöggel találkoztam már, de inkább túl agresszívak voltak. Ez a magasabb driver ratingnél jellemzőbb. Itt általában bézázás okoz galibát. Olyan bézázás, amit néha én is előidézek... szóval. Minél előrrébb kell kvalifikálni, annál biztosabb egy jó verseny.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák