-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, ha triviális a kérdésem de egyrészt még viszonylag rövid ideje van PS-em másrészt pont ugyanilyen problémára nem találtam leírást. Nem mondom, hogy nincs, de így reggel kómásan KV közben nem találtam.
Szóval a probléma: adott két PS a családban, öcsémmel meg is osztottuk a játékait (nekem még nincs semmi révén Box (volt?) az elsődleges platform már közel 10 éve nálam. Sikeres is volt a történet, viszont tegnap csináltam egy HDD cserét a Slimemben. Felvettem öcsém profilját, el is akartam kezdeni a megosztásos sztorit rajta újra erre látom, hogy primary profilnak van beállítva. Mondom tök jó. Aham, csak annyi a gond, hogy az én profilomból nem enged elindítani semmit mondván h öcsém profilja jogosult csak hozzá. Deaktiváljam és aktiváljam újra öcsi profilját mert annak ellenére h primarynak mutatta a profil készítésekor mégsem az? Vagy máshol van a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest