-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Nálam csak olyan van, hogy leugrás után minden egy hatalmas massza, semmibe nem tudok bemenni, semmit nem látok. Mire bármi is betölt, mások már fegyverrel rohangálnak. Ez csak néhány játék után jön elő, látszik, mennyire tudnak optimalizálni a fiúk.
Create: nyomd a W-t esés közben, és nézz lefele. Ha ~230km/h-t eléred, akkor később nyílik ki az ejtőernyőd, azzal is nyersz időt.
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
addikt
Az miért van, hogy vannak akik hamarabb leesnek? Én hiába nyomom az f-et egyből ahogy lehet és a legrövidebb úton lefelé, mindig van olyan aki hamarabb landol nem kevéssel előttem?
-
saen
Topikgazda
-
Jinxb1rd
addikt
Nézegettem egy csomó videót neten, játékösszehasonlítások win 7-tel és win 10-zel, de nem látok egetverő fps különbségeket, sőt: többször volt, hogy inkább a win10 bizonyult stabilabbnak.
We are only Stardust...
-
lemusz
addikt
válasz Stylerr #3494 üzenetére
Nekem ellenkező tapasztalatom van. Egyszer nem töltött be egy őrtorony textúrája és konkrétan mint egy részeget, úgy kellett betenniük a többieknek, mert nem találtam se a lépcső feljárót, se az ajtót... érdekes módon az emeleten lévő íróasztalt és apróságokat láttam, de egy szó mint száz, amit nem láttam abban ugyan úgy megakadtam.
-
Stylerr
addikt
válasz Don.Corleone #3493 üzenetére
Ha valakinek nem tölt be a textúra, akkor át tud rajta menni. Velem egyszer előfurdolt, hogy nem tölött be a textúra valamilyen oknál fogvan, és 2 emeletet estem át az ejtőernyővel való érkezés után, aztán betöltött a textúra és vígan lootoltam.
-
Don.Corleone
aktív tag
Én pár napja tapasztaltam egy érdekességet, épp lootolás zajlott egyik városban már nem emlékszem melyikben, amikor hallottuk jön egy buggy, figyeltük megáll-e vagy mi a terv, de ő szabályosan átment a házon-falakon. Na volt meglepődöttség meg kacagás, nagy szerencse az emeleten voltunk és nem ütött el. elég furcsa bug.
-
FoLey-v
addikt
válasz cintula187 #3451 üzenetére
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
-
tepenzed
őstag
nem játszottam egy hónapja, de azért megy ez még
-
ogi88
tag
Sziasztok!
Szerintetek ezen a konfigon hogy menne a Playerunknown's Battlegrounds játék?Hány FPS lenne fullhd játszanám low-medium beállitásokkal.
Proci:AMD Athlon x4 860k
Vga:GTX 750ti
Ram:8 gb -
Tibko8
senior tag
Csak nekem tűnik úgy hogy a mai frissítés után sokkal közelebb van a kamera az emberünkhöz?
Lenne egyébként valaki aki szintén nem rég kezdte és nem zavarja őt egy zöld fülű duoban vagy nagyobb csapatban? (nyugodt természetű vagyok )
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
PeL
addikt
válasz Jinxb1rd #3476 üzenetére
Nem nagyon szoktam őket használni tekintve hogy nálam valamiért ha be akarom dobni az ablakon, a piros indikátor mutatja hogy be kellene repülnie az ablakon, ennek ellenére folyton lepattan az ablakkeretről... -.- Amúgy itt valóban jól jött volna. De azért vicces volt hogy ott konkrétan 0 találat volt (szerk.: de, egyszer mégis eltaláltam a tárból )
[ Szerkesztve ]
-
nyamsas
aktív tag
Hali!
Megvettem én is, mentem egy kört, 26. lettem, a fegyvert el sem sütöttem....később motorról leszedtek, de hogy honnan, fogalmam sincsen...
Nagyon fura a game, Division után....
Ahogy ismerem magam, nagyon sok idő kell ahhoz, hogy egyáltalán ölésem legyen.
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
Winne
nagyúr
Lehet ráveszem magam a win újratelepítésére a nagy fps droppok miatt, melyik win jobb a játéknak a 8.1, vagy 10?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
BRABUS113
aktív tag
HPET kikapcsolásával nekem sokkal rosszabb
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
PeL
addikt
Az ilyen sikerélményeimet mindig ki szoktam posztolni mindenhol ahol aktív vagyok, mivel azt a fórumot is sűrűn olvasom miért ne rakjam ki oda is? Nem is értem miért lenne probléma ez
(#3462) TheProb:
Nem tudom miért volt ez, ilyet én sem láttam eddig, néztem is hogy mi ez . Olyan volt már hogy a loot később töltött be leérkezés után, lehet újra kéne raknom a játékot mert ma többször volt hogy a textúrákat se töltötte be időben, ilyen sem volt még soha ezelőtt.
És jah, nagy mák volt az autós rész
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Amúgy a 19. percnél rám is rámjött egy diszkonfort érzés, kezdődő émelygéssel/hányingerrel.
(#3464) KisTücsök:Én is most láttam először, meg csak hallottam még 1ik sráctól.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
PeL
addikt
10 killes solo fpp csikenvacsim (új kill rekordom)
[ Szerkesztve ]
-
olle
senior tag
válasz cintula187 #3452 üzenetére
Nekem az első. Ki is fogom próbálni
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
lemusz
addikt
válasz Create. #3455 üzenetére
Nincs sok tapasztalatom laptopokkal, de ez a HPET hogy bekerül-e a BIOS-ba vagy sem nyilván az alaplap-gyártótól függ. Ha biztosan nincs a biosban, akkor az sajnos azt jelenti, hogy ott van az, csak a lehetőséget nem adta meg a gyártó az állítgatására és be van kapcsolva. De ez elég ritka eset. Általában nem a procibeállításoknál kell keresni, hanem máshol. Ha nem találod érdemes megnézni van-e frissebb bios az alaplapodhoz vagy vannak-e rejtett advanced beállítások, ami gombnyomásra (pl. ctrl+f1) jön csak elő. Van olyan is, ahol nem rövidítve, hanem teljesen írják ki: High Precision Event Timer.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Intelnél is van...
-
Stylerr
addikt
Úgy tűnik!
-
Stylerr
addikt
Urak, HPET-et kikapcsoltam BIOS-ban, és 5-6 FPS-t nyertem, és ami fontosabb, hogy megszűnt a mikrolagg, sokkal smoothabb a játék.
-
olle
senior tag
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
PeL
addikt
Továbbra is tetszik hogy gyereket kétszer eltalálom SKS-el nyak magasságban, ő meg simán kitunkol UMP-vel egy másodperc alatt 50 méterről -.-
-
kisza25
félisten
válasz FoLey-v #3443 üzenetére
20 méterről?
eddig nekem az AKM adja a legjobban, azzal közelről, távolról is sikerült már ölnöm, közelre soti, vagy uzi.
Mostanában kapcsolgatom a lövés sebességét, még nem tudtam eldönteni, hogy így járok jobban, vagy ha mindig ugyanúgy single használom.
Mondjuk házban egyértelműen soti.[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
-
TheProb
veterán
válasz kisza25 #3436 üzenetére
+1 arra, hogy te stukkolod a fejét és semmi, de te sokszor 1 hittől fekszel. Én is tapasztalom.
Tegnapról másik érdekesség:
Leszállunk military-hoz a "C" épületekhez. Gyereket leölöm, majd befutok a folyosó közepén lévő egyik wc-be. Ott elbújok az ajtótól nézve legtávolabbi "paraván" mögé. Bejön valaki - valszeg a társa - és az ajtóból, kapásból tudja, hogy a paraván mögött vagyok és paravánon keresztül megöl.
Ez cheat vagy azt a falat át lehet lőni? (Nem hiszem, hogy kilógtam vna)[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
ingalls
senior tag
válasz Hunbeast87 #3440 üzenetére
Lehetsz még mérgesebb, mert valószínű, hogy játszanak, csak téged hagynak ki
-
cintula187
addikt
válasz jkrisztian #3435 üzenetére
Igen. Ha jól láttam a FOV állítja ezt a settings menüben.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
saen
Topikgazda
válasz jkrisztian #3438 üzenetére
Most komolyan, vannak olyanok ebben a játékban akik a csapattársra mérgesek tudnak lenni?
-
jkrisztian
aktív tag
válasz ingalls #3437 üzenetére
Hala az egnek tobbnyire jo arcokkal talalkozni, olyanokkal akik azert nem veszik veresen komolyan ezt az egesz jatekot. Van egy megszokott csapatom akikkel mindig jatszunk, mindenki nagyon jo arc es ha valaki elcsesz valamit, ha potato es nem tud valakit allo helyzetbol hatba loni, akkor sem sirunk, max. a rohogestol.
-
ingalls
senior tag
válasz jkrisztian #3431 üzenetére
Én se szoktam érteni az indulatokat, mikor valaki meghal és másokat hibáztat. Igen, lehet, hogy a másik is benne van, mert bénázott, de ezért felemelni a hangot... Ilyenkor van egy olyan szabály nálunk, hogy ha indulatot érez magában valaki, akkor mikrofon mute, majd ha lehiggadt, visszajön. Azzal szoktunk nyitni, hogy "f@sz voltam, kuzen, bocsánat". Betartja mindenki. 7 játékosunk van, ebből 1 srác van, ki nehéz természet nagyon, de ezt ő is be szokta tartani. Egyébként meg ezzel is el lehet hülyülni. Ő mindig mást hibáztat a haláláért, ezért én pl akkor is bocsánatot szoktam kérni tőle facebook csoportban a haláláért, ha nem is voltam bent a játékban. Ilyenkor kicsit elszégyelli magát és minden megy a régiben. Ezért jó felnőtt emberekkel játszani, akiknek nem ez az életük, csak kikapcsnak használják.
-
kisza25
félisten
tegnap nekem is volt egy top 10-ben, látom kúszik a fűben felém kb 20 méterre, 4x zoomal UMP -ből bele pötyögtettem egy tárat csak úgy fröcsögött, aztán odaszaladtam és uzi-ból automatán egy tárat közvetlen közelről és akkor meghalt, ezzel csak annyi volt a baj, hogy már csak párméteres volt a fehér kör és fedezékből kiszaladva le is sebeztek rendesen, így már nem is volt esélyem, 6. lettem.
Nem tudom, hogy ez a hitreg hibája, vagy csalnak, de én sokszor 1-2 találattól fekszek, az enemybe meg kell egy 10-20 golyó, pedig fröcsög a vér
Azért érzem, hogy elbírna egy erősebb gépet a game, mert sokszor a legfontosabb pillanatokban droppolok.
Tegnap bakker 2x is sikerült megijednem, annyira beleéltem magam a játékba[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
jkrisztian
aktív tag
válasz cintula187 #3434 üzenetére
Mondta valaki, hogy probaljak meg valamit felhuzni maximumra. Valami beallitast amitol nagyobb teruletet fogok belatni fps modban. Te is erre gondolsz?
Nem probaltam meg ki mert tenyleg nem volt mostanaban idom jatszani, de a hetvegen kiprobalom. -
cintula187
addikt
válasz jkrisztian #3433 üzenetére
És azon az FOV variálása sem segít?
-
saen
Topikgazda
"Players, first-person only servers are now available in ALL game modes on NA, EU and ASIA servers. Leaderboards will be added later."
-
jkrisztian
aktív tag
válasz Jinxb1rd #3416 üzenetére
Valoban nem vagyok mestere a jateknak es soha nem is leszek az. Amugy is oreg vagyok en mar a jatekokhoz, inkabb csak neha feljarok funolni. Kismillio dolgom van, baratno, munka, egyetem, raadasul most fogom lerakni a felsofoku nemetet itt Svajcban, szoval bocs ha nem vagyok olyan rutinos es jo mint egyesek tobb szaz ora jatekkal, de nincs idom erre.
Hala az egnek a discordon nagyon sokakat mar jol ismerek es szeretnek velem jatszani, mert okorkodunk, funolunk, jol erezzuk magunkat es nem degradaljuk le egymast ha valaki potato vagy egyszeruen csak nem hasznalta az eszet egy szituacioban. Nem azert jarok fel, hogy egy ismeretlen a sajat hibaja utan velem ordibaljon, hogy en vagyok a nyomorek. Az ilyen embereket kerulom messzirol.
Hala az egnek rajtad es egy-ket 14 eves kolykon kivul tobbnyire jo arcok vannak discordon, akik nem kiabalnak a masikkal ha a sajat hibajukbol meghalnak, egyedul, tavol a csapattarsaktol.
Ezzel be is fejeztem a veled a temazast. Tovabbi sok sikert a statisztikad csinositasahoz. Bizony, az nagyon fontos, nagyon nagyon fontos.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz TheProb #3427 üzenetére
A kar vagy láblövés csak 50%-ot sebez. Vagy desync, a géped szerint vérzik, de a szerver máshogy látja.
Tegnap m24-el 3x kellett meglőjjek egy gyereket, de mivel az oldalát lőttem, simán elképzelhető, hogy a karját lőttem meg 2x is.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
PeL
addikt
válasz TheProb #3427 üzenetére
Pár napja mi is belefutottunk ilyen "god mode"-os enemykbe, duoba 2v2-be maradtunk, ki is szúrtam az enemyt úgy 50 méterre tőlünk a domboldalban kúsztak mindketten köztünk egy völgy, társamnál is meg nálam is AK + 4x, elkezdtük őket sorozni, amíg feküdtek a földön én legalább 3x eltaláltam az egyiket, majd nézem gyerek feláll, elkezd szaladni kő mögé de amíg beszaladt kapott vagy 3 hitet legalább és semmi. Egyik kilógott a kő mögül, meglőttem megint vagy 3x, vérfröccsenésen kívül semmi nem történt. Majd eltelik pár sec, egyikük kinéz a kő fölött majd MK14-el instant one hit fej - knockol Nem tudtuk mi történt, nem akartak meghalni egyszerűen.
-
Årpi
őstag
Nekem egyszer volt hasonló, bár akkor nekem kiírta hogy knockoltam, majd a csávó futott vígan tovább (abban a másodpercben, nem szedhette fel senki) zseniális volt
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
TheProb
veterán
Előbbi meccsünkön valami "érdekes" anomáliával találkoztam.
Kar98, 8x-os scope. Csattan a gyereken a skuló, látszik, hogy vérzik. Akkor kezdtem furcsálni a dolgot, mikor már a 8. golyót kapja be, de se knock, se kill szöveget nem látok. Utána is ez, knock-os gyerekbe belelövök legalább 2-t, vérzik és semmi. Ez wtf? Kicsit se voltam ideges, mikor már csak 10 körül voltunk életben..."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz Jinxb1rd #3419 üzenetére
A különbség annyi, hogy ő poénként írta le és nem sértésként.
Na de mindegy, nem az én reszortom a moderálás
Este inkább gyere squad-ozni.. Bár már most is este van, akkor kicsit később."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Årpi
őstag
válasz Hunbeast87 #3422 üzenetére
24hz masterrace
-
Hunbeast87
senior tag
Abba is belekezdhetnénk, hogy minek 30FPS-nél több, mikor csak annyit képes érzekelni az emberi szem.
Sajnos a topik halad abba az irányba, hogy a CS:GO-s vagy Division-ös topikok legrosszabb napjait is simán lehagyja... (amik régen voltak és szerencsére nyugi van)(#3416) Jinxb1rd: Nézd meg az ő hozzászólását és a tiedet. Az ő legdurvább szava a hiteltelen volt, ami valóban lehet sértő, de a "tényleg kiégetősen epic nyomorékul játszol" nyomába sem ér...
Minek az adok-kapok? Nézzetek át egymáson és kész. Lehet, hogy nehéz, de mindenki nagyon örülne neki.[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
Årpi
őstag
ReShade párbaj, valaki?
-
Jinxb1rd
addikt
válasz jkrisztian #3406 üzenetére
Nem emlékszem, tekintve, hogy nagyon régóta nem játszottunk már együtt és a statjaidat elnézve eltudom képzelni, hogy miért
Gondolom az véletlenül se merül fel benned, hogy lehet, hogy tényleg kiégetősen epic nyomorékul játszol. Gondolod, hogy ezen az ultra grafika majd segít?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
ingalls
senior tag
válasz Jinxb1rd #3395 üzenetére
A mi squadunk mindig Pochinkire ugrik, de azért, mert még gyakorló fázisban vagyunk és ott tuti mindig van bunyó. Gyakorló fázist úgy értem, hogy 150 és 300 óra között vannak a játékkal töltött idők. De fejlődünk tőle, az esetek 80%-ában mindannyian ép bőrrel hajuk el a falut.
-
gyurkikrisz
őstag
-
cintula187
addikt
Látom itt barátságok szakadhatnak meg a játék miatt.
-
nejad
aktív tag
válasz jkrisztian #3406 üzenetére
Most muszáj volt beégetned?
-
jkrisztian
aktív tag
válasz Jinxb1rd #3402 üzenetére
Was? Te arra nem emlekszel mar gondolom, hogy amikor egyutt jatszottunk, georgooooba lekaszaltak teged es ott uvoltoztel, hogy szedjunk mar fel teged, meg nem igaz, hogy vakok vagyunk es nem latunk. Kozben ott volt korulotted az enemy, azt sem tudtuk hol vannak pontosan mert infot semmit sem mondtal, csak szedjunk mar fel. Erre meg most ezt irod, hogy hulyeseg. Nem kicsit vagy hiteltelen.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Jinxb1rd #3402 üzenetére
Másik gondolat, csak kifutottam az időből:
Senki nem veszi fel a füstgránátokat.
Aztán várják a mentést, mint a messiást.De van, aki a sima gránátokat se.
Múltkor egyedül maradtam 1v1-be, csávó fa mögött kempelt, én a mezőn fekszem, nem messze a társam dobozától, kérdem:
- Van nálad gránát? Csak odadobom aztán gg.
- Nem, én nem szoktam felszedni...
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz TheProb #3401 üzenetére
Én megtaláltam biosban is, lehet, hogy azért nincs nagy különbség nálad. Majd mindjárt letesztelem.
A társfelélesztéshez még annyit, hogy nem egyszer haltam meg amiatt, hogy elkezdett könyörögni a társam, hogy szedjem fel. Hülyeség, az ellenség nem hülye, hogy hagyja, hogy felszedjenek téged, kerülni fognak, aztán leszedik őt is. Tegnap körbe voltunk véve, leszedtem egy squadot egyedül az egyik oldalunknál, majd valaki szólt, hogy na akkor szedjetek fel. El is lőttek másik irányból. Ha lelőnek számolni kell azzal, hogy meghalsz. Csak akkor lehet felszedni, ha már nem lőnek vagy teljesen biztonságos helyen vagy.
(#3400) Stylerr
Valami CPU időzítéses cucc, nagyjából én ezt szűrtem le. De ha CPU-hoz van köze, akkor biza nálam megér egy próbát.(#3397) Winne
Azért mert mnidenki jobb lootot akar vagy kellene scope. Csak általában többet veszítünk azzal, hogy valakit várunk, scope meg nem jön.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
TheProb
veterán
válasz kisza25 #3399 üzenetére
Én bios-ban nem is találtam beállítást erre, csak win-ből lőttem ki.
(#3400) Stylerr:Valami service ami multimédia tartalmakat segít(ene). Legalábbis fél google search alatt ennyit szűrtem le. Annyira nem mozgatott, hogy mi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla