Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
-
sagem
addikt
válasz
BRABUS113 #13422 üzenetére
Ami ennél is fontosabb, hogy szót ejtenek (elég sokat) a csalásokról, továbbra is harcolnak a csalók ellen, fejlesztik a rendszerüket és ami szerintem még fontos hír ezzel kapcsolatban: megteszik a jogi lépéseket is a csalásokat árulók/készítők ellen. Gondolom a kínai akció ennek volt az első lépése.
-
tepenzed
őstag
válasz
BRABUS113 #10733 üzenetére
nem tudom, így hogy bírtok a játékkal játszani. Ha ezeket bekapcsolom, kevesebb fps-m van, mintha ultra anti aliasingon lennék, bónuszként eszméletlen mesterséges és okádék az egész játék, oké, hogy éles, de ránézek a tájra és sugárban hányok. Ultrán is kicsit homályos, de legalább természetesebb az egész, ezt meg állíthatom akárhogy, fostenger a látvány
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
BRABUS113 #10494 üzenetére
Nekem sem jön be, nagyon nincs szem előtt, olyan kb mintha nem is lenne. A szivárvány minden színében pompázó minimap is sok mindenre jó, csak arra nem, hogy gyors infót szerezzél.
A suttogós, petárdás robbanások meg viccesek lettek. A sok sírás megtette hatását és sikerült veszíteni rendesen a realisztikuságból.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BRABUS113 #7364 üzenetére
Neki lehet, de így kezdőként, előttem ha ugrálsz, nyert ügyed van.
1 csirke vacsorám volt 22 óra játék alatt, még nagyon nehezen célzok.
Most ezzel a resettel meg egyenesen brutál módnak érzem a squad mm-et. Soloban egész jól megy.
Pár dolog amit mindig elrontok:
Meglátok egy fedezék nélküli embert és elkezdem lőni, hiába nincs fedezékem nekem sem. Vagy ha van is, sokszor lövök, mikor nem éri meg. Hiába ölöm meg, felfedem magam.
Túl sokszor megyek rá a dropra.
Lassabban érek le a földre mint a többiek.
Lassan tölt be a pálya, így nem kéne nagyon frekventált helyre mennem.
Rálövöm az utolsó golyóimat a kiütött játékosra hogy bebiztosítsam a killet. -
-
spank0309
tag
válasz
BRABUS113 #2178 üzenetére
Kizárólag a fülesekkel volt baj, hangrendszerrel nem. Nekem is 5.1 genius van nem volt baj vele ebben a játékban csak a füleseket hallottam én is.
@ ingalls: Már nincs belőle régebben volt hogy lowon nem volt fű, ma már nincs ilyen pont azért hogy ne nyerjen belőle senki semmiféle előnyt.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
BRABUS113 #1359 üzenetére
Ezt linkelhetted volna akár a Steames oldalról, mert ez a fordítás egyszerűen borzalmas.
Ráadásul hozza a khm..GS..khm... stílust, ahol szintén nem képesek átnézni a cikkeket mostanában, mielőtt kikerülnek.(#1360) Zedroxine: Alapból így hangzott a patch note idevágó része: "If you reload into game while in a parachute, you will still be in the parachute."
Azt viszont nem tudom, hogy milyen reloadra gondoltak.Tudtommal nem lehet pl. újracsatlakozni a játékhoz, ha kifagysz, mert ez akkor nyerne értelmet.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
BRABUS113 #1305 üzenetére
Angled Foregrip - Shortens the transition time between hip-fire and ADS views, allowing you to bring up your scope more quickly.
Vertical Foregrip - Slightly increases stability.Innentől kezdve a döntés a tied, hogy melyiket érzed jobbnak.
Szerk.: Elég rendesen lemaradtam.
-
saen
Topikgazda
válasz
BRABUS113 #1305 üzenetére
Nem teljesen ugyanazt csinálja a kettő, de az angled az több stat-ot ad. Bővebb info itt. Személy szerint az angled gripet szeretem, de vannak sokan akik a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- Politika
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest