- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
Csak nekem tűnik úgy hogy a mai frissítés után sokkal közelebb van a kamera az emberünkhöz?
Lenne egyébként valaki aki szintén nem rég kezdte és nem zavarja őt egy zöld fülű duoban vagy nagyobb csapatban? (nyugodt természetű vagyok )
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Valamit javult most a játék nálam. Mondhatni simán futott. Nem volt teleportálás és az ajtó is 2-3 másodperc alatt kinyílt. 4 kill össze is jött és top 8 lett a vége. Mert valaki fejbe lőt nagyon messzíről a hegy tetejéről.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Másnál is laggol az ajtó nyitás? Kb 10 másodperc telik el míg kinyitja. Az elején nagyon idegesítő. Volt hogy míg az ajtó előtt álltam várva hogy nyíljon addig simán hátba lőttek, és ahogy meghaltam akkor nyílt ki az ajtó.
50 fps körül fut.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Tuti nagyon kezdő kérdés előre is bocsiDe hogy lehet eladni a ládát?Semmi meg van
[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
Miért jó ha van nálad 2 db AKM?
Tegnap találtam én is 2 db és furcsáltam is hogx mind2 fel lehet venni.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
-
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
Nekem is lenne egy kérdés. A víz alá hogy lehet merülni? Egyszer már sikerült úgy hogy a magasból ugrottam bele.
-
Tibko8
senior tag
-
Tibko8
senior tag
válasz 5150head #1990 üzenetére
Nem hack hanem kis oda figyelés és szerencse az egész.
Most kezdtem de többször is sikerült úgy kinyirni másokat hogy ott várt rám az ajtó mögött. Én nem úgy megyek be egy házba hogy nyitom az ajtót és futok be mint az állat ha nem kinyitom és hátrébb lépek. Majd ha nem hallok mozgás akkor addig helyezkedek míg megnem láttom vagy fel nem mértem a sarkot és ha tudom hogy van bent valaki 100%-ra de még sem láttom akkor gyorsan az ajtó mögé lövök és nagy valószínűleg ott lesz. Ha nem akkor így jártam elment 3-4 töltényem.Egyszer egyébként meg úgy nyirtam ki valakit hogy a fegyvere át látszott a falon és benyitva rögtön tudtam hova kell lőni.
Viszont a loot az nagyon változó. Többször is volt olyan hogy 3-4 házból az elején úgy jöttem ki hogy pólón és fegyverre akasztható dolgokon kívül mást nem találtam és úgy kellet végig futnom a nyílt terepen mind ezt sebezve mert az elején rögtön verekedni kellet mert ugyan oda érkeztünk. Na olyankor van izgalom bőven. Mert mire át futok a másik házhoz már kitakarítottak. Általában egy valami gyenge kis fegyverrel és 15 toltennyel vágok neki a körnek. De így is top 20-ba belehet kerülni.
-
Tibko8
senior tag
Félek hogy meg ráz az áram
Köszi egyébként a tippet.
A grafikát már lejjebb vettem gép miatt (nagyon kevés így is low-on az fps meg néha beszaggat ajtó nyitáskor) meg az esélyek növelése érdekébenLada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Azt kell mondjam hogy... Mázlim volt szerintem. Igaz végig futnom kellet mert jött a kör.
Valahonna mesziről lőhetet le mert nem jött rá senki a cuccomra 1 lövés volt az egész.
Az 1 kill pedig szerintem meg mázli volt mert épp a térképet néztem amikor rám nyitott és pont arra nem nézett ahol álltam. Pedig sok idő eltelt mire célba vettem és lőttemLada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Csatlakozom én is. Most telepíti a gép. Nem vagyok az a fajta aki ilyennel játszana. Inkább szimulátorozok (Projekt cars, Assetto, Ets2, ATS...). Csak ilyennekkel játszok, ehez hasonló hoz még soha nem volt szerencsém. De most ehez megjött a kedvem. Szerintem van egy érzésem hogy én leszek az első akit megolnek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500