- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen processzort vegyek?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Van ilyen...
Már nem is tudom melyik streamer volt olyan peches hogy AK-t talált rálőtt az enemy-re de a pan-jét találta el (kezébe volt) és mivel szembe álltak egymással le is csapta a pannel. Majd valaki esetleg belinkeli a videót. Könnyesre röhögöd magad rajta"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Johnny_vT
senior tag
Azér ennél komolyabb nemfejlődések is vannak
Viszont cserébe az új map tényleg adjaRemélem a következő (téli) pálya is hasonlóan "kis" méretű lesz. Szerintem sokkal jobban fekszik ez a némileg gyorsabb játékmenet a stílusnak, mint a 8x8-as óriásokon egymás keresgélése. Sanhok-ban hiányzik az a döglött 10 perc a mid-game-ből ami miatt igazán dühítő, ha a végén egy kemper lelő. Sokkal folyamatosabb az akció, sokkal jobban úgy érzed, hogy folyamatosan veszélyben lehetsz, ami itt igaz is, így pörgősebb, élvezetesebb, interakció-dúsabb a játékmenet.
[ Szerkesztve ]
- És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?
-
lemusz
addikt
Az a sebzéstábla nekem azt mondja frekventált helyre ugorva most már fel kell venni a pisztolyt, nem kell mérlegelgetni a másodperc töredéke alatt. Eddig volt hogy láttam a földön, de inkább ott hagytam (nem húzva ezzel az időt) inkább mentem tovább másik szobába/házba jobb fegyver reményében még mielőtt találkozok a legközelebbi - sokszor hallható - delikvenssel.
-
Segal
veterán
Ha egy hajszálnyi élettel fogsz kijönni egy csatából ahol smg-vel lőttél ar ellen akkor majd elmondhatod hogy ezen is múlt.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Dyingsoul
veterán
Ismerős a szitu. Az a helyzet, hogy mikor több killt csinálunk akkor nyilván nagyobb eséllyel hallják meg mások azt, hogy lövöldözünk. Ezért többször kerülünk a killjeink miatt halállistára, nem jutunk el a végéig. Viszont ha sunnyogunk, csak akkor ölünk ha elkerülhetetlen és ezek általában olyan helyzetek, hogy vagy ő vagy mi és nincs senki más a környéken akkor tovább életben maradunk. Amikor több ellenfél is van körülöttünk könnyebben ott lehet hagyni mert más kap a lehetőségen és lefoglalja (esetleg pont kinyírja) azt, akivel egyébként megküzdenénk. Korábban itt a topikban beszédtéma volt néhány pro játékos, akkor fel is jött ez a dolog csak olyan formában, hogy XY-nak hiába van 10-20+ killje, kevesebbszer vacsorázik csirkét, mint Z játékos, akinek azért szintén van szép számmal killje, de a csirkékre hajt inkább és ez látszik is a játékán.
TLDR: Sok kill = kisebb esély a csirkére, kevesebb kill = jobb eséllyel eljutsz a játék végére.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
NandorHUN
addikt
Egyenlőség sose lesz. Ezt egyébként fejlesztők is tudják és szarnak rá magasról. Különben ilyen ötletek se merülnének fel, mint EZ . Pedig ez különösen szemét egy húzás.
Én pl. csak élvezni akarom a játékot. Ha beteszek egy makrót az a kényelmet szolgálja nem pedig azt, hogy kiszúrjak másokkal.
Anno X360 után PC-re váltáskor még multis fps-eket is kontrollerrel játszottam egy ideig, nem érdekelt, hogy magammal szúrok ki, ez volt a kényelmesebb. - és a legtöbb ember szerintem ugyanígy van makrókkal is.[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Segal
veterán
Szerintem a végleges az inkább a plusz tartalmakat fogja jelenteni (új map, új járművek, új mozgás és persze némi optimalizációt is de szerintem nem utóbbin lesz a fókusz. Ha így is csúcsokat dönt minek törjék magukat?Kicsit gonosz leszek (na jó nagyon) de annak ellenére hogy
majdnemmindenki szidja attól még játszik vele és ha jönnek az új tartalmak akkor is játszani fog ha optimalizáltabb lesz ha nem... max szidni fogja tovább"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
jety91
őstag
Itt azzal van a baj, hogy megnézel egy Battlefield 1-et mennyi erőforrást zabál és milyen grafikával rendelkezik és megnézed ezt, akkor elszörnyülködsz (Nálam a PUBG idleben is 99%on pörgeti a videókártyát ha fut a háttérben). Az meg csak takarózás hogy a frostbite engine egy alapból jobb alappal rendelkező motor mint az unreal. Unreal motort alkalmazó játékból is lehet a piacon találni sokkal szebb és optimalizáltabb verziót.
Értem hogy Early Access a játék, de mint szoftverfejlesztő el nem tudom képzelni azt, hogy ebből december végére egy viszonylag stabil FPS-t produkáló játék legyen. Mielőtt még valaki félreértene nincs semmi különösebb egetrengető bajom a játékkal, csak illene a Bluehole-nak lassan összekapnia magát, mert eléggé nagyok az elvárások feléjük.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Ha elmúlik a hype nem sokkal lesz forgalmasabb, mint előtte. Krva messze van mindentől, körben sincs benne kb soha. Az a néhány ház egy kupacban nem fogja odavonzani az embereket annyira. Én kicsit feljebb is raknék még egy hasonlót. Illetve a hegy tetejére valami komolyabb lootot. Akkor beindulna ez a jobb felső rész is. Már ha feltétlenül annyira osztogatni akarjuk az embereket.
A későbbiekben megnéznék egy olyat, hogy milyen lenne mondjuk 150 játékossal ez a pálya.
-
vzsryl
nagyúr
Mindenki írja, hogy mennyire gagyik a színek és homályosak alapból. Először nem értettem, de aztán levittem a felbontást FHD-ra, és tényleg brutálisan homályos, színtelen fos lett.
Megpróbálom majd shadowplay-jel felvenni, hogy szemléltessem.
Érdekes, hogy csak a szélességet kell visszavegyem, mert UW monitoron van 2560x1080-as felbontással, mégis megcseszi a képminőséget. Lehet rosszul skáláz a játék FHD-ban valamit?[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
KisTücsök
addikt
Jó neked, ha ez az egyik legrosszabb film, amit valaha láttál.
És mi van, ha neki mégis tetszene? Ne riasszuk már el a másikat, csak azért, mert neked nem tetszett.
Aki nincs hozzászokva a japán filmekhez, annak furcsa lehet sok minden, de egyébként jó kis film. Egy próbát megér, aztán majd eldönti.
-
HoyHoy2
tag
-
saen
Topikgazda
Itt lehet követni, hogy steam-en mi a népszerű. Az all-time listán nemrég jött fel a 4. helyre a PUBG, lenyomta a GTA5-öt. Ha így folytatódik akkor a Fallout 4-et is megelőzheti, a CS:GO és a DOTA2 azért nagyobb falat. Régóta nézem, folyamatosan nő a játékosbázis, egyelőre nagyon népszerű a játék.
-
Carlytoo
senior tag
-
KaraDani
addikt
-
addikt
Nézd meg a streamereket is, nagyon sokszor ump és mondjuk sniperrel mennek. Megvannak rá az attachmentek + egy red dot és ahogy írtam close és midrange-re rendben is vagy. Előferdül, hogy nem terítesz le éppen vkit, de sok példát tudnék mondani, mikor midrange-ről egy adag headshottal elpárologtattak. Shoti pedig ahogy írod is sokszor 1 lövéses kill, főleg a duplacsövűvel.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Årpi
őstag
Egyetértek...,bár kilépni már nem szoktam,de nagyon zavaró...szerintem a hangok sem a legbalanszoltabbak még esős időjárásban,nyilván kell bele esőhang meg ilyenek,de néha akkorákat dörög,hogy legszívesebben ledobnám a fejhallgatót
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
addikt
Nem védem, csak ez az állandó sírás pöttyet idegesítő. Nálam se fut jobban szerintem a játék, mint nálad mégis el tudok vele kellemesen szórakozni. Mikor megvettem tudtam, hogy nem tökéletes, ennek ellenére a hangulata illetve a játékélmény miatt must have volt beszereznem. Én is azt szeretném amit te, hogy mihamarább javítva legyenek a bugok, de attól, hogy itt fikázzuk őket sokminden nem fog előrébb mozdulni ezügyben. Várjuk a patchet és reméljük, hogy jópár dolgot javítanak illetve kevésbé combos konfiggal is játszható lesz.
vaakum: twitchen láttam már ilyet és bekövetkezik az elütés amennyiben kellően gyorsan megy a jármű, a killt ofc már nem kapod meg érte.
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
Tipikus magyar mentalitás, a fikázás az már nagyon jól megy. Szerintem próbálják helyrerakni a gamét, ezt mutatja a mostani kliens oldali illetve a következő havi szerver oldali nagy patch. Nemtom mit szeretnél még, ez egy early access játék, amelynél rábólintottál, hogy alattad fogják kalapálni helyre a játékot. Ha ezt nem tudod/akarod elviselni minek vetted meg? Megvárhatod a hivatalos megjelenést is illetve vehetsz más lövöldözős játékot, van más is a piacon..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook