Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Sziasztok tudom ez nem 106os topic.
De bajban volnék.
Megkaptam egy ilyen írot egy haveromtól, hogy ha megtudom javítani az enyém lehet. A gondja a DVD meghajtónak csak annyi, hogy nem megya lemezeket még beolvasni sem tudja!
Eme esemény bekövetkezte előtt a meghajtó firmware lett frissítve. Azóta nem megy..
Én próbáltam leszedni a gyárit, de nem teszi vissza érzésem szerint rendesen.. mert utána próbál már olvasni, de semmi több.. kondolom a kernelt nem rakja vissza vagy azt is? mert ezek a firmware cuccok azt is cserélik nem? esetleg valami más megoldás?
válaszokat előre is köszönöm!!!
amargo
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest