Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76
üzenetére
Szívesen!

-
törölt tag
válasz
interstate76
üzenetére
A minimál rendszert csak a másik módszerrel lehet telepíteni. Képfájlként csak akkor, ha azt vki előtte megcsinálta. A másik módszerrel viszont net nélkül nem megy a telepítés (legalábbis nekem nem sikerült). Gondolom, aki készítette azt a Magyar leírást, annak nem volt usb - lan adaptere. Wifi pedig a Mediatek modul miatt semmiképpen sem lett volna, csak a telepítés után, usb -s wifi -adapterrel. Az MK808 -on is az a gond, hogy a wifit egy előválasztásnál kell kijelölni, ami csak a telepítős verziónál jön elő, a képfájlosnál nem.
Amikor keresgéltem alternatív letöltőhelyeket (mert az eredeti oldalról nem akart elindulni az egyik letöltés), akkor bukkantam erre a mirror -ra. Ott van néhány érdekesség, köztük egy wifis képfájl 808 -ra. Én már nyakig benne voltam a másik fajta telepítésbe, amikor ráakadtam, ezért nem próbáltam. De egy tesztet megér. -
gerivari
csendes tag
válasz
interstate76
üzenetére
Most esett le, hogy az egy másik fórumon lett még linkelve, úgyhogy ide linkelem: [link].
-
gerivari
csendes tag
válasz
interstate76
üzenetére
Szia!
Az oldal elérhető még a download.g8.net oldalon is, a tartalma kb. ugyan az.
De igazság szerint az ottani leírás alapján nemigen jön össze.
Ajánlom figyelmedbe vargalex (#5995) számú hozzászólását, abban találsz egy linket ami alapján meg lehet csinálni. -
törölt tag
válasz
interstate76
üzenetére
Még nem olyan hosszú ez a topik, hogy ne találd meg rajta az infót! Az én első hozzászólásomban van egy pár link, amiken elindulhatsz. Ha egyéni összeállítást szeretnél, akkor azt a step by step leírást javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gumi és felni topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Konteó topic
- Linux haladóknak
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- DXRACER Prince L gamer szék
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest