Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Láttam már ezt a linket, nem ezzel van a gond. A magyar nyelvű leírásban van ez a rész:
"Le kell tölteni a PicUntu csomagot. (rendszert) Több lehetőség van mivel én Mx1-re telepítem én a GUI grafikus felülettel ellátott rendszert töltöm le. Azért mert nincs benne még wifi és nem tudom hozzá külön letölteni a garfikus felületet, meg semmit. (amúgy a minimál rendszert telepíteném MK808-ra mert ott van wifi és első induláskor kiválaszthatom mit telepítek)"
Na, nekem ez a zárójeles mondat keltette fel a figyelmemet, amiből ugye az jön le, hogy többféle verziót is letölthetek (javítsatok ki, ha hülyeséget írok), és mindenképp olyat szeretnék, amivel lesz wifi az mk808-on, külön adapter csatlakoztatása nélkül, és ezért szerettem volna meglátogatni az oldalt, amit korábban linkeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrotik routerek
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest