- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerivari
csendes tag
Szia!
Sajna eddig nem jutott rá időm, hogy foglalkozzak a dologgal. Ha rádugom a wifi adaptert, akkor egy ilen üzenetet dobál megállás nélkül: "hub 2-0:1.0: unable to enumerate USB device on port 1". Emiatt nem igazán tudok semmit csinálni, mivel a parancsot sem látom amit beírok. -
gerivari
csendes tag
Szia!
Megint elfelejtettem leírni egy fontos infót, bocs. Amit találtam itthon az v1-es. A délután folyamán megcsináltam amit írtál, de nem működik mi lehet a hiba? RC3-as kernelt felraktam, a fájlok is megvannak /lib/modules/3.0.8-alok+, szerkesztettem az /etc/modules és /etc/network/interfaces -t is. Köszönet a sok segítségért! -
gerivari
csendes tag
válasz
interstate76 #24 üzenetére
Most esett le, hogy az egy másik fórumon lett még linkelve, úgyhogy ide linkelem: [link].
-
gerivari
csendes tag
válasz
interstate76 #24 üzenetére
Szia!
Az oldal elérhető még a download.g8.net oldalon is, a tartalma kb. ugyan az.
De igazság szerint az ottani leírás alapján nemigen jön össze.
Ajánlom figyelmedbe vargalex (#5995) számú hozzászólását, abban találsz egy linket ami alapján meg lehet csinálni. -
gerivari
csendes tag
Szia!
Végre sikerült előkotornom egy usb-s wifi adapter névszerint egy TL-WN422G-t. A kérésem az lenne, hogy le tudnád e írni, hogy mit kell majd módosítani hogy működjön. Kb. szerintem tudom, csak mielőtt nekilátok mégis azért jó tudni pontosan, minthogy akkor kelljen utána néznem. Előre is kössz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés ELADVA!
- MSI MPG B550 GAMING PLUS Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Ryzen 7 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest