Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok!
Nekem kéne segítség könyv választásban illetve php nyelvtanulás előtti segítségben/tanácsban, Eldöntöttem hogy megtanulok egy programozási nyelvet, (programozni) és a php-t választottam mivel ezzel diákmunkát is lehet vállalni és kezdőket is szívesen foglalkoztatnak, meg amúgy is érdekelnek a weboldalak-webdesign.
Azt tudni kell rólam hogy még Sosem Programoztam, Szal maga a programozáshoz nem értek!
És szerintettek melyik php oktató könyvet érdemes megvenni? ami egy Hülye Gyereknek és eltudja jól magyarázni a dolgokat (kezdőnek).
köszönettel:
blaces -
blaces
tag
köcce a választ! Remélem megtanulom a programozási logikát is belőle, mert nekem ez az egész még kínai,
Amúgy a flash is érdekel, csak épp egy másik topickban akartam volna róla, kérdezni de mivel láttom hogy ti otthon vagytok a témában akkor itt kérdezek. Ugyanaz a probléma, miből tanuljak? A neten találtam olyan helyet ahol van egy ''online tanfolyam'' photoshop, flash, és az oktatást flash animációkon mutatja be és 4 ezer érte nem rossz ár, bár nem tom, szükség van az idősebbek véleményére (a tapasztalt rókákra )
Sok helyen taliztam ilyennel hogy A Macromedia flash 8, vagy adobe flash-t oktatnak meg még kettő flash progit amin oktatnak, szal akkor most ez olyan mint a photoshop, hogy van belőle több progi ami alkalmas flash-et csinálni? és ezeken tanítanak? vagy ezeket mutatja be a könyv? nézétek el ha hülyeséget kérdezek!
Diákmunka: diákszövetkezetek honlapján találkoztam vele hogy informatikusoakt keresnek c++ nyelve,php, flash és satöbbi, illetve amikor vártam az egyik vizsgaeredményemre akkor láttam az informatikai kar hirdetésnél kiírva. -
blaces
tag
Láttom jó kis vita alakult ki, egy tutti most már hogy akkor a Java-t is megtanulom max párhuzamosan viszem a php-t de inkább majd utána
Tudom hogy a téma már nem vág ide, de mivel ilyen sok tapasztalt kolléga van, inkább itt kérdezek rá, hogy Java-n meg lehet tanulni a programozás logikáját? Vagy esetleg egy könyv hogy miért van ez, stb... c és c++-t nem kedvelem mert érdekes esett volt egyetemen hogy egy sráccal közösen csináltuk a beadandót, és ő 5-t kapott én meg 1-est (két különböző tanárnál voltunk,de mákra ugyanaz a feladat), én ezelőtt sosem tanultam programozni és nehéz megértenem a logikáját a c-nek az volt, pölö előadáson leadták a tömbök müködésének az anyagát, és volt egy példa, azt megértettem de a feladatom logikáját, hogyan fogjak neki, azt nem tudtam volna egyedül. Ha esetleg erre is van külön könyv.
Jah és igen akarom profi szinten foglalkozni ezzel, csak a kezdet nehéz..., csak ugye, annyi nyelv van, meg script... és inkább a webes dolgok érdekelnek engem, mert ott lehet egy pici dízájnt vinni bele ) ezé érdekel a flash, meg ezek az internetes hálozatok programozása max, habár azt mondják hogy ez nagyon nehéz.
Habár azt is lehet hogy már egy másik topik témája, sorry
Köcce a segítséget -
blaces
tag
[link]
erről a könyvről mit gondoltok? igaz nem java, de az alapokat valahogy meg kell tanulnom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest