Új hozzászólás Aktív témák

• blaces

tag

köcce a választ! Remélem megtanulom a programozási logikát is belőle, mert nekem ez az egész még kínai,
    Amúgy a flash is érdekel, csak épp egy másik topickban akartam volna róla, kérdezni de mivel láttom hogy ti otthon vagytok a témában akkor itt kérdezek. Ugyanaz a probléma, miből tanuljak? A neten találtam olyan helyet ahol van egy ''online tanfolyam'' photoshop, flash, és az oktatást flash animációkon mutatja be és 4 ezer érte nem rossz ár, bár nem tom, szükség van az idősebbek véleményére (a tapasztalt rókákra :D ) :R
    Sok helyen taliztam ilyennel hogy A Macromedia flash 8, vagy adobe flash-t oktatnak meg még kettő flash progit amin oktatnak, szal akkor most ez olyan mint a photoshop, hogy van belőle több progi ami alkalmas flash-et csinálni? és ezeken tanítanak? vagy ezeket mutatja be a könyv? nézétek el ha hülyeséget kérdezek! :U

Diákmunka: diákszövetkezetek honlapján találkoztam vele hogy informatikusoakt keresnek c++ nyelve,php, flash és satöbbi, illetve amikor vártam az egyik vizsgaeredményemre akkor láttam az informatikai kar hirdetésnél kiírva.

Új hozzászólás Aktív témák