Hirdetés
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- Teljesen a játékosok szolgálatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
köcce a választ! Remélem megtanulom a programozási logikát is belőle, mert nekem ez az egész még kínai,
Amúgy a flash is érdekel, csak épp egy másik topickban akartam volna róla, kérdezni de mivel láttom hogy ti otthon vagytok a témában akkor itt kérdezek. Ugyanaz a probléma, miből tanuljak? A neten találtam olyan helyet ahol van egy ''online tanfolyam'' photoshop, flash, és az oktatást flash animációkon mutatja be és 4 ezer érte nem rossz ár, bár nem tom, szükség van az idősebbek véleményére (a tapasztalt rókákra
) 
Sok helyen taliztam ilyennel hogy A Macromedia flash 8, vagy adobe flash-t oktatnak meg még kettő flash progit amin oktatnak, szal akkor most ez olyan mint a photoshop, hogy van belőle több progi ami alkalmas flash-et csinálni? és ezeken tanítanak? vagy ezeket mutatja be a könyv? nézétek el ha hülyeséget kérdezek!
Diákmunka: diákszövetkezetek honlapján találkoztam vele hogy informatikusoakt keresnek c++ nyelve,php, flash és satöbbi, illetve amikor vártam az egyik vizsgaeredményemre akkor láttam az informatikai kar hirdetésnél kiírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Gitáros topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED monitor topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Arc Raiders
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- PlayStation 5 Slim lemezes 1TB, makulátlan állapotban, 6 hó gyári garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)