- 3D nyomtatás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Láttom jó kis vita alakult ki, egy tutti most már hogy akkor a Java-t is megtanulom max párhuzamosan viszem a php-t de inkább majd utána
Tudom hogy a téma már nem vág ide, de mivel ilyen sok tapasztalt kolléga van, inkább itt kérdezek rá, hogy Java-n meg lehet tanulni a programozás logikáját? Vagy esetleg egy könyvhogy miért van ez, stb... c és c++-t nem kedvelem mert érdekes esett volt egyetemen hogy egy sráccal közösen csináltuk a beadandót, és ő 5-t kapott én meg 1-est (két különböző tanárnál voltunk,de mákra ugyanaz a feladat), én ezelőtt sosem tanultam programozni és nehéz megértenem a logikáját a c-nek az volt, pölö előadáson leadták a tömbök müködésének az anyagát, és volt egy példa, azt megértettem de a feladatom logikáját, hogyan fogjak neki, azt nem tudtam volna egyedül. Ha esetleg erre is van külön könyv.
Jah és igen akarom profi szinten foglalkozni ezzel, csak a kezdet nehéz..., csak ugye, annyi nyelv van, meg script... és inkább a webes dolgok érdekelnek engem, mert ott lehet egy pici dízájnt vinni bele) ezé érdekel a flash, meg ezek az internetes hálozatok programozása max, habár azt mondják hogy ez nagyon nehéz.
Habár azt is lehet hogy már egy másik topik témája, sorry
Köcce a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- OLED TV topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest