Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszoltan
csendes tag
válasz
meszoltan
üzenetére
h ne mondjatok h huye vok, ezt is megoldottam

$sql = mysql_query("SELECT code FROM $table WHERE username = '".$_POST['username']."'");
$row = mysql_fetch_array ($sql);
$code = $row['code'];amikor ki akartam iratni az adatbazisbol a 0000 erteket, akkor jottem ra, h haho, en nem is kaptam meg az t az erteket egyik valtozonak sem. akkor kjerestem h h kell kihivni a 'code' erteket, es sikerult

-
meszoltan
csendes tag
válasz
meszoltan
üzenetére
Hali, naon jol haaldok az en kis php oldalammal
))
megint akadalyba utkoztem, elojott belolem a 8 osztaly, a szakmunkaskepzo, meg a tanciskola, mikor rajottem, h meg annyit sem tok, h mikor egy bizonyos 0000 ertek van az adatbazisban, tegyuk fel a code oszlopban, akkor ha azt kikerem az adatbazisbol, es ertekeul adom $code-nak, akkor miert nem egyenlo $code2-vel?$code = mysql_query("SELECT code FROM $table WHERE username = '".$_POST['username']."'");
$code2 = "0000";
if ($code=$code2) { es ezt itt mar nem hajtja vegre mert nem egyezik :S
} else {...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

))