Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszoltan
csendes tag
Lassan kesz az oldal motorja.
))
A kovetkezo a gond...
amikor egy resz lefuttatasahoz ket dolognak is klappolni kell, akkor azt h kell csinalni?
Szoval arrol van szo, h ha mindket eset letrejon, akkor menjen az echora, viszont ha barmelyik is valotlan, akkor folytassa else-elif(strlen($ad1)>0 || substr_count($ad1," ")>0) and if($pos === false) {
echo"...";} else {...
nekm az and if lenne logikus, de sztem ilyen nincs
Megsugja nekem vlaki? -
meszoltan
csendes tag
Azt h kell csinalni, h egy $name ertekeben keressen pl @ karaktert, es ha nincs, akkor hibauzenet, ha van mehet tovabb....?
)
-
meszoltan
csendes tag
válasz
meszoltan #1546 üzenetére
h ne mondjatok h huye vok, ezt is megoldottam
$sql = mysql_query("SELECT code FROM $table WHERE username = '".$_POST['username']."'");
$row = mysql_fetch_array ($sql);
$code = $row['code'];amikor ki akartam iratni az adatbazisbol a 0000 erteket, akkor jottem ra, h haho, en nem is kaptam meg az t az erteket egyik valtozonak sem. akkor kjerestem h h kell kihivni a 'code' erteket, es sikerult
-
meszoltan
csendes tag
válasz
meszoltan #1541 üzenetére
Hali, naon jol haaldok az en kis php oldalammal
))
megint akadalyba utkoztem, elojott belolem a 8 osztaly, a szakmunkaskepzo, meg a tanciskola, mikor rajottem, h meg annyit sem tok, h mikor egy bizonyos 0000 ertek van az adatbazisban, tegyuk fel a code oszlopban, akkor ha azt kikerem az adatbazisbol, es ertekeul adom $code-nak, akkor miert nem egyenlo $code2-vel?$code = mysql_query("SELECT code FROM $table WHERE username = '".$_POST['username']."'");
$code2 = "0000";
if ($code=$code2) { es ezt itt mar nem hajtja vegre mert nem egyezik :S
} else {... -
meszoltan
csendes tag
Nagyon szepen koszonom, ez igy mar nagyon sok segitseg, viszont ott akadok fel, hogy ha pl nem modositani szeretnem, henm csak hozzairni, akkor arra csak egy modot tudok...
$contacts = $tomb[contacts];
$contacts .=$new;ebben az a gond, h a 2t nem tom osszekotni, mert nem tudom h kell kivenni a regi erteket, h modositsam
lecike ird meg nekem, -
meszoltan
csendes tag
Hello! Evek ota tanulgatom a php-t, de csak hobbybol.
mysqlbol valo kilistazas jol megy mar, de ha egy konkret bejegyzest keresek, amit modositani szeretnek a scriptel, akkor azt h csinaljam?
elsore ezt probaltam:A tablaban 4 sor van, "id, username, password, contacts"
$kapcsolat = mysql_connect($server, $db_user, $db_pass) or die (mysql_error());
mysql_select_db($database);
$sql= "SELECT * FROM $table WHERE username='$keresett_user'";
$viewcontacts =$tomb['contacts'];Miutan megtalalta a megfelelo usert, pl a contactot szeretnem modositani.
Hulye vok, nem igy kell?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest