Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
"Hát nem tudom, de én alapból úgyszoktam, hogy van az IDE (Fejlesztő eszköz, legyen az NVU vagy bármi...)
Ha ott írok valamit, speciel a HTML-ben, akkor elmentem.
Aztán egy böngészőben megnyitom a fájlt, amit módosítottam, és ott megnézem az eredményt.
Meg szerintem ezt így célszerű is, hogy mindig ott nézed meg, hogy hogyan néz ki "Pontosan ezt csináltam. Ezért nem értettem, miért nem működik? Aztán inkább az NVU-ból kimentettem egy .txt-be, átírtam a kiterjesztést, és láss csodát, utána már megjelent, amit akartam. Előtte is, meg utána is .html-ben mentette (mármint az NVU is abba mentett, meg a .txt-ből is azt csináltam) tehát elvileg ugyanaz a két program, mégis, az egyiket megjelenítette, a másikat nem

XHTML miatt azt olvastam hogy célszerű inkább mindent kis betűvel írni és úgy megszokni mert abban csak az az elfogadott.
coco2: akkor már értem, mi az a másik program amit meg a tanárom küldött nekem, mert az is ugyanezt csinálja úgy látszik, hirtelen nem tudtam, mit kezdjek vele
a másik az appserv win32És így már értem, hogy miért nem akarta megjeleníteni, azt hitte, hogy én ezeket akartam megjeleníttetni, mindjárt más...
Notepadban viszont nem színez, és ahogy én láttam ilyen kezelőfelületeket ott bizony színezett szépen, ami azért is lenne jó mert egyből látom a színéről, mi micsoda, vagy hogy nem hagytam e véletlenül nyitva valamit valahol. -
Sk8erPeter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

a másik az appserv win32
(Szerk.: nem mintha a Google-nek célja lenne a w3.org szerinti valid kód elérése.)