- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen, igazad van, meg érzem is magamon ezt a sok szívást rajta, először szerintem megnézek egy másik könyvet, amely tágabban belemegy a php és mysql-be. De mégis kezdőknek írt. Amit te is írtál.
A főprofilom fejlesztesnél, remélem nem php lesz
. Csak hát kell a munka, és azt mondják gyorsabban lehet tanulni ezt a nyelvet és helyileg lenne is php-s meló (webáruház fejlesztő), .net/java nincs (meg még azt magamtól is kéne tanulni), és annyi pénzem sincs, hogy pesten albiba menjek... Egyrészt emiatt gondoltam, hogy az alapoktól megismerni... csak egyszer átnézni, hogy milyen ez. De max akkor egy kis rövid komplex weboldalra gondoltam.Visszont hobbi szinten akarok majd egy ilyen fél facebookos oldalt, meg hirdető oldalt létrehozni és üzemeltetni. Ezért is gonolkoztam a webshopban, mert az elég komplex hozzá. Bár lehet az már túlkomplex is lenne.
Előbb akkor átnézem azokat, amiket te is írtál

Aztán majd utána jövők, hogy merre tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Mini PC
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Bittorrent topik
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Csak hát kell a munka, és azt mondják gyorsabban lehet tanulni ezt a nyelvet és helyileg lenne is php-s meló (webáruház fejlesztő), .net/java nincs (meg még azt magamtól is kéne tanulni), és annyi pénzem sincs, hogy pesten albiba menjek... Egyrészt emiatt gondoltam, hogy az alapoktól megismerni... csak egyszer átnézni, hogy milyen ez. De max akkor egy kis rövid komplex weboldalra gondoltam.