Hirdetés
- Fujifilm X
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- DUNE médialejátszók topicja
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen, igazad van, meg érzem is magamon ezt a sok szívást rajta, először szerintem megnézek egy másik könyvet, amely tágabban belemegy a php és mysql-be. De mégis kezdőknek írt. Amit te is írtál.
A főprofilom fejlesztesnél, remélem nem php lesz
. Csak hát kell a munka, és azt mondják gyorsabban lehet tanulni ezt a nyelvet és helyileg lenne is php-s meló (webáruház fejlesztő), .net/java nincs (meg még azt magamtól is kéne tanulni), és annyi pénzem sincs, hogy pesten albiba menjek... Egyrészt emiatt gondoltam, hogy az alapoktól megismerni... csak egyszer átnézni, hogy milyen ez. De max akkor egy kis rövid komplex weboldalra gondoltam.Visszont hobbi szinten akarok majd egy ilyen fél facebookos oldalt, meg hirdető oldalt létrehozni és üzemeltetni. Ezért is gonolkoztam a webshopban, mert az elég komplex hozzá. Bár lehet az már túlkomplex is lenne.
Előbb akkor átnézem azokat, amiket te is írtál

Aztán majd utána jövők, hogy merre tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Borderlands 4
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- iPhone topik
- Diablo IV
- DUNE médialejátszók topicja
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Csak hát kell a munka, és azt mondják gyorsabban lehet tanulni ezt a nyelvet és helyileg lenne is php-s meló (webáruház fejlesztő), .net/java nincs (meg még azt magamtól is kéne tanulni), és annyi pénzem sincs, hogy pesten albiba menjek... Egyrészt emiatt gondoltam, hogy az alapoktól megismerni... csak egyszer átnézni, hogy milyen ez. De max akkor egy kis rövid komplex weboldalra gondoltam.