Új hozzászólás Aktív témák
-
wolandino
tag
Sziasztok!
Codeigniter(MVC) keretrendszert használok és kezdetben sok mindenre nem tudtam mire jó, örültem, ha úgy működött az oldal, ahogy szerettem volna és nem foglalkoztam mással
Most jutottam el odáig, hogy szeretném, ha a kódjaim minél egyszerűbbek és átláthatóbbak lennének a Nézetekben is.
Egyelőre még kevertem van bennük HTML, PHP, Javascript( JQuery,JQuery UI, Highcharts) kód. Szeretném ha a HTML-t felváltaná a PHP, ehhez a keretrendszernek vannak osztályai és segédei. Illetve azt hiszem a smartykkal is el lehet érni valami hasonlót.
A JavaScript kódokat is lehet, hogy jobb lenne valahogy külön fájlokban tárolni.
Szeretnék strukturált, átlátható kódokat írni, és már van is valamilyen fejlődés a kezdeti állapothoz képest, de még nagyon az elején járok.
Jól jönne pár tapasztalt róka véleményeKöszönettel,
W.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Google Pixel topik
- Google Chrome
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Metal topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest