- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Analóg fényképezés
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliii
tag
Sziasztok,
egy rövid de velős kérdésem lenne. Nem vagyok PHP profi elöljáróban.
Van egy képtáram, ami egy ingyenes opensource script , az a neve, hogy Coppermine Photo Gallery.
Na most én ezt annak idején feltettem egy freewebes tárhelyre, és viszonylag sokan regisztráltak bele, töltöttek fel képet.
Na most, elértem arra a pontra, hogy csináltattam egy .hu s címet. És a képtár fájljait átpakoltam a .hu s ftp szerverre. Majd a freewebes adatbázist kimentettem cakk und pakk, és a .hu-s címemre importáltam. Majd minden oké, képtár bejön, de az ékezetek elszálltak, kriksz kraksz, dupla karakter, kérdőjel stb.
Az az érdekes, hogy már a freewebes adatbázisban rosszak a karakterek, de ott ha megnyitom a weboldalt minden rendben.
A freewebes tárhelyen latin2es magyar karakterkészlet volt beállítva. De az új . hu-s címen hiába állítom nem változik a dolog.Segítségeteket nagyon megköszönném
Üdv Oliii
Új hozzászólás Aktív témák
- Jégkár javítás & horpadás javítás fényezés nélkül (PDR)
- Xiaomi Redmi 13 kártyafüggetlen leárazás!!! AkciÓÓ!
- Samsung Galaxy A53 5G független újszerű állapotban leárazás!!! AkciÓÓ!
- iPhone 12 64GB gyári független új akku
- Dell Pro Max 16 MC16250 FHD+ IPS érintő Ultra 7 265H RTX Pro 500 Blackwell 32GB 512GB NVMe gar
- LG UltraWide 32UL950-W IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms / FreeSync
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 180Hz / 0.5ms
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest