Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
x123456
aktív tag
válasz
Speeedfire #5111 üzenetére
Mondjuk elméleti téren én is eléggé tudatlannak érzem magam, de úgy tudom, a C-beli struct az szimpla rekordszerkezetek leírására való eszköz az "ős" C-ben. Annak meg vajmi kevés köze van az OOP-hoz.
PHP részéhez egyáltalán nem tudok hozzászólni, azt csak hagyományos nyelvként használgattam, az OO része kimaradt, de java kapcsán nem igazán értem, mi bajod van a ponttal...OOP egyébként (bocs, kissé szaxerűtlenül fogalmazok) inkább elméleti dolog. Ahány nyelv, annyiféle megvalósítása van - mondom ezt olyan alapon, hogy először a Turbo Pascal 5.5-ben találkoztam valami OO kezdeménnyel, rögtön utána tettem egy kis Java-s kitérőt, majd a minimális Java ismereteim birtokában "bepróbálkoztam" az objektumorientált perl-nél is, amit kb. úgy adtam fel, ahogy most te a javaról írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest