Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
üdv!
nem tud valaki valami jó könyvet az OOP-vel kapcsolatban? lehetőleg magyar nyelven és for dummies kategóriában
egyre jobban érdekelnek a keret és template rendszerek azt mondták előbb el kell mélyülni rendesen az OOP-ben. Egy elég jó javas leírást találtam, de a vége felé már a "pont" miatt már kezdtem bele keveredni, ha jól tudom a phpban "csak" a this operátor van. Elég homályos még ez az egész, viszont mindenki az OOP-t nyomatja. C-ből már a struct szerkezet ismerős, ami félig meddig az oop alapja ha jól tudom. Ha valamit rosszul írtam akkor javítsatok ki.
A másik, hogy kezdőknek a codeigniter vagy a cakephp a jobb?Szabi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest