Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DeltaPower #4263 üzenetére
Azt nem értem, hogy a JavaScript miért engedi meg, hogy lehagyja az ember a sor, ill. összetartozó utasításblokk végéről a pontosvesszőt...
Pl. az utóbbi linknél borzalmasan néz ki a kód, így, hogy minden sor vége tök üres, sehol egy pontosvessző...sztem ez az engedékenység nagyon helytelen programozói szokások kialakulásához is vezethet, így lehet abszolút átláthatatlan kódot írni. Persze a linken szereplő még elmegy, de egyébként nagyon rossz, hogy nem lehet szemmel elkülöníteni, hol van az egyes különálló "blokkok" vége.
Ráadásul az ilayer sor vége is igen érdekes, sehol egy elválasztó idézőjel:
<ilayer id="slidensmain" width=&{slidewidth}; height=&{slideheight}; bgColor=&{slidebgcolor}; visibility=hide>
Pff, hát nem tudtam, hogy a dynamicdrive-ra is felkerülnek ilyen gány kódok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Nintendo Switch OLED 20.4.0 Mario Kart, 256GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest