- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Micro Four Thirds
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
ArchElf #2483 üzenetére
Igen, természetesen, azért is kaptam meg csak így anno, plusz ha jól tudom ők már nem ezt használják. Úgy gondolom azért ez még nem olyan méretű fejlesztés, ami után bármiféle díjat szokás követelni, viszont az olyan embereknek, mint én, akik nem olyan járatosak a PHP és egyéb nyelvekben nagy könnyebbség lehet a későbbiekben egy ilyen egyszerűen használható script.
De természetesen ha sikerül működővé varázsolni akkor konzultálni fogok az emberrel, akitől kaptam, hogy nagyobb nyilvánosság elé is tárható-e a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest