- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs #20820 üzenetére
Asztali legfrissebb Chrome-ban, Firefox-ban és Operában is néztem, ugyanaz mindenhol. Ami fura, \-rel írva (pl. \047 az aposztróf) már jól fordítja.
megszünteted az injection lehetőségét
Pontosan hogyan? Hisz' eddig csak megkönnyítettem a dolgát azzal, hogy nem a böngészőnek kell dekódolnia, nem?Mármint itt van példának ez:
$link = "jAvAsCriPT:alert(\047Hacked!')";
A regexet használva, majd dekódolva a böngészőnek már semmi dolga nincs, mert egyből ezt kapja:jAvAsCriPT:alert('Hacked!')
Ez hogy szüntette meg az injection lehetőségét?
Mert eredetileg azért akartam ezt csinálni, hogy megtalálhassam a potenciálisan veszélyes kifejezéseket (javascript, script, onerror stb stb stb - nagyon hosszú lista, de talán megéri), amiknek amúgy semmi keresnivalójuk nincs egy linkben - aztán vagy csak ezeket a talált "rossz" kifejezéseket törölni, vagy az egész linket skippelni. (valószínűleg ez utóbbi)
De ha csak a decode --> regex --> decode lépéseket csinálom, az hogyan szünteti meg a támadási felületet?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest